Bericht versturen
Huis > producten > Spiraalvormige Filterriem >
Rode Eindeloze Spiraalvormige Drogere Transportbandhitte die 800gsm plaatsen - 2000gsm

Rode Eindeloze Spiraalvormige Drogere Transportbandhitte die 800gsm plaatsen - 2000gsm

Eindeloze Drogere Transportband

Rode Drogere Transportband

Het spiraalvormige Transportbandhitte plaatsen

Plaats van herkomst:

CN

Merknaam:

HUADING

Certificering:

ISO9001:2015

Modelnummer:

Hd-SPIFC

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Materiaal:
Polyester; PPS
Technologie:
geweven
Gewicht:
800gsm - 2000gsm
Breedte:
Maximum 880cm
Beëindig behandeling:
Hitte het plaatsen; Het kalanderen
Werktemperatuur:
Maximum 220℃
Kleur:
Wit; Blauw; Geel; Rood; zwart
Toepassingsindustrie:
Voor droger van document het maken
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1 stuk
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Polybag of Houten doos
Levertijd
15-30 het werkdagen
Betalingscondities
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen
5000 Vierkante meter per Maand
Productbeschrijving

Spiraalvormige Drogere Transportband/Rode Kleuren Spiraalvormige Drogere Stof/Eindeloze Naad Spiraalvormig Mesh Belt For Drying

Spiraalvormige Drogere Stoffen | Document Drogende het Schermleverancier van de Machinekleding

 

De spiraalvormige drogere stof is een speciaal gebouwde die document machinekleding voor de het drogen sector in de papierfabriek, ook wijd in veel andere industrieën als voedsel het drogen, het niet-geweven vervoeren wordt opgesteld, het gedrukte textiel drogen, enz. De spiraalvormige verbonden drogere stoffen kwamen voor het zijn ononderbroken naadloos scherm, uitstekende sterkte en schurings & van de vervormingsweerstand, grotere en regelbare ventilatie voor.

 

1. De unieke naadloze spiraalvormige verbonden het schermoppervlakte is ideaal voor de het drogen sector van teken gevoelige documenten, en de toepassing waar een naad onaanvaardbaar is. Elke spiraalvormige lijn zou gezamenlijk kunnen zijn, is de naad identiek aan het stoffenlichaam zelf. Het is gemakkelijk installeren en reparatie om onderbreking te verminderen en met lange levensuur van de naad te stijgen om kosten te besparen, aangezien het goed is - gekend de verbinding is altijd de zwakheid van een kringsriem.

 

2. HD de spiraalvormige stoffenriem voor de document droger wordt opgemaakt door high-viscosity HUISDIERENgaren met additief van hydrolyse het bestand masterbatch, om veel betere duurzame eigenschappen te bereiken en te snakken levensduur. Het normale Polyestergaren is gemakkelijke corrosief en gedegradeerd door de hittestoom, dan geworden bros en de integrale drogere riemstof moet worden vervangen. Het additief van hydrolyseweerstand masterbatch verlengt de levensduur 2-4 keer meer dan de normale Polyester onder thermische (100℃-170℃) het drogen arbeidsvoorwaarde.

 

3. Vergelijkend bij de geweven drogere stof, heeft de spiraalvormige drogere netwerkriem grotere luchtdoordringbaarheid en het drogen efficiency. De doordringbaarheid is de essentiële parameter van een drogere stof. De spiraalvormige drogere stoffen hebben grotere luchtdoordringbaarheid dan andere drogere stoffen onder dezelfde arbeidsvoorwaarde, het konden helpen om de stoomdruk in drogende cilinder, of snelle snelheid onder dezelfde druk te verminderen. Voorts speciaal bouw maakt de droge stof heeft een hoger contactgebied bewoog om hitteoverdracht te verbeteren spiraalsgewijs. Al deze hulp verbetert het drogen efficiency en bewaart minstens 10% van de energiekosten, die economischer zijn.

 

4. De spiraalvormige drogere riemstof heeft een vlotte oppervlakte vlotte en geen het merken bladoppervlakte te worden.

spiraalvormige drogere stoffen


5. De spiraalvormige drogere die stoffen door polyestergaren hebben worden opgemaakt uitstekende sterkte en slijtageweerstand, dankzij de unieke bouw en de sterkte van superieur het HUISDIERENmateriaal van HD. Het kon grotere treksterkte verdragen om het blad aan het het drogen gebied dichter te maken, zelfs bladvochtigheid en inkrimping verzekeren om kwaliteitsproducten te krijgen.

Drogere stoffen die, document machinekleding lopen
Slijtageweerstand van spiraalvormige drogere stoffen


6. De goede hitte die na behandeling plaatsen maakt de drogere stoffen van HD in afmeting robuust, stabiel en heeft uitstekende weerstand tegen vervorming, het die altijd regelmatig en zal niet afbuiging lopen.

de spiraalvormige riem van het stoffennetwerk


HD verstrekt een brede waaier van spiraalvormige drogere stoffen voor elke het drogen sector.

 

Volgens de garendiameter en de spiraalvormige ringsgrootte, hebben wij kleine, middelgrote en grote lijn. Het grote dikkere garen van het lijngebruik om superieure treksterkte en ventilatie te krijgen, hoewel ruwe oppervlakte. En de kleine lijn heeft dunner garen, kleinere luchtdoordringbaarheid en fijne oppervlakte.

 

De luchtdoordringbaarheid is regelbaar door tussenvoegsel ronde of vlakke garens in de spiraalvormige ring, om verschillende toepassing en het drogen sector aan te passen.

 

De vlakke drogere stoffen van de garen spiraalvormige lijn zijn ook beschikbaar, zijn groter gebied van het bladcontact en lagere doordringbaarheid en beugel dan de standaardspiraal, kostuum voor waar de geweven producten niet kunnen presteren zoals gewenst.

 

Rode Eindeloze Spiraalvormige Drogere Transportbandhitte die 800gsm plaatsen - 2000gsm 0

 

Toepassing

 

Document drogende cilinder
Document drogende stoffen
 

De spiraalvormige riem van het stoffennetwerk wordt hoofdzakelijk gebruikt in fourdrinier document machine met meerdere cylinders en vatmachine met meerdere cylinders, aanpassend aan diverse types van raadsdocument, golfdocument, kraftpapier-document, zakdocument, spoeldocument, het document van de linoleumbasis, het document van het treinkaartje, plakdocument, houtpulpdocument, en op zwaar werk berekend schrijvend en verpakkend document.


En de spiraalvormige stof is de speciale doek van het filternetwerk sinds de komst van een vacuümpulpwasmachine geworden.


Het wordt ook toegepast op de roterende machine van de het schermdruk in het verven en de drukindustrie, de steenkoolwasmachines in de industrie van de steenkoolwas, de transportbanden voor ovens in de voedselverwerkende industrie, enz., die allen zijn krijgen optimale prestaties.


Hoe te om de drogere stof voor uw document drogende lijn met multi drogende cilinder te kiezen?


De drogere stof met kleine ventilatie is aanpast voor het eerste peloton van droger, wegens de verse bladen van het drukken van sector zijn in hoge vochtigheid en lage sterkte gevoelig te merken. De middelgrote ring van spiraalvormige drogere stof zou in de middendrogers moeten worden gebruikt, en voor de laatstgenoemde drogere cilinders, zouden de grote lijn drogere stoffen moeten worden toegepast, omdat de bladen droger werden en de grotere doordringbaarheid wordt vereist.


Voor het zakdocument, karton en andere op zwaar werk berekende document bladen dat hoge verdamping tijdens het het drogen proces vergen, zouden de spiraalvormige stoffen in de volledige het drogen sector kunnen worden opgesteld dankzij zijn grotere doordringbaarheid. Als een gekwalificeerde vlotte oppervlakte wordt vereist, zouden de geweven drogere stoffen bij het eerste peloton van de droger, en spiraalvormige stoffen moeten worden geassembleerd die in de volgende drogende cilinders worden gebruikt.


De drogere stoffen met ongepaste luchtdoordringbaarheid zullen averechts zijn, zal de te kleine ventilatie de bladenvochtigheid in zijde ongelijk maken, en te groot bladen aan schok op de riem zal veroorzaken, en veel meer stoom zal condenseren en zal op het blad wanneer het ontmoeten van lagere buitentemperatuur dalen.

 

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.