Bericht versturen
Huis >

Huading Net Industry Bedrijfprofiel

Fabriekstocht
Ongeveer ons
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen
Huading Net Industry
Huading Net Industry
Huading Net Industry
Huading Net Industry
Productielijn

Fabriek Foor

Welkom bij onze Huading Groep!

 

Onze Huading Group is een professionele fabrikant van filtermateriaal in Zhejiang, China.

 

 Huading Net Industry fabriek productielijn 0 Huading Net Industry fabriek productielijn 1

 

 

Onze Huading Groep produceert voornamelijk diverse niet-geweven naaldfelten, stoffilterzakjes, vloeistoffilterzakjes, geweven filterdoeken, filterpersbanden, papieren doeken, polyester meshbanden,van roestvrij staalNa een aantal jaren van ontwikkeling en hard werken, heeft onze kwaliteit internationale normen bereikt.

 

Onze kwaliteitscontrolestandaarden en onze toewijding om klanten van kwaliteitsproducten te voorzien, beïnvloeden ons gebruik.en de beslissingen om filterzakken te produceren zijn gebaseerd op onafhankelijk geverifieerde en geteste media en productontwerpen.

 

OEM/ODM

Huading Net Industry fabriek productielijn 0 Huading Net Industry fabriek productielijn 1

 

 

Na de selectie van het filterzakmateriaal en het bepalen van de specificaties van de filterzak, zullen we de filterzak verwerken als de volgende aandachtspunten:

  1. Precieze ontwerp vereist grootte van het filter doek voor filter zak delen, het filter doek zal groter zijn dan de werkelijke hoeveelheid ontwerp grootte, om een reserve te laten voor het weven.
  2. Om het juiste filterzak accessoires te kiezen, specificaties en de kwaliteit ervan te controleren.
  3. We maken de filterzak lijn tekenen, snijden, naaien op automatische productielijn.en met een bepaalde trekkracht om het plat te houden.
  4. We houden ons aan de strenge kwaliteitsnormen van de verwerking, volgens ontwerptekeningen en operationele processen.
  5. We hebben de verantwoordelijkheid voor de verwerking van producten, en onderzoekt, afval, residu, defecte goederen in het begin.
Onderzoek en ontwikkeling

HUADING richt zich al 22 jaar op de O&O en productie van niet-geweven vezelnetgordijnen.


Het bedrijf is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van filtermaterialen en heeft sinds de octrooiaanvraag 13 uitvindingspatenten en 57 gebruiksmodelpatenten verkregen.

 

Huading Net Industry fabriek productielijn 0 Huading Net Industry fabriek productielijn 1

 

HUADING beschikt over nationale kwalificaties voor milieuprojecten en certificaten voor de kwalificatie van buitenlandse contracten, alsook over een aantal standaardcertificaten.


Het bedrijf heeft de groepstandaard "Technische eisen voor filterzakken met een zeer lage uitstoot van industriële rook" opgesteld en uitgevoerd. and as the chief editor compiled the power industry standards "Technical Specifications for Hazardous Waste Incineration Flue Gas Purification Systems" and "Biomass Power Plant Flue Gas Purification Engineering Technology" Specification", heeft deelgenomen aan de opstelling van de nationale standaard "Nonwoven Porosity Test Method" en de industriestandaard "FZT 64085-2021 Fiber Mesh Curtain for Nonwovens",het vestigen van zijn leidende positie in de industrie.


Beschikken over algemene aanbestedingscapaciteiten voor de verwerking van rookgassen voor de verbranding van vaste stedelijke afvalstoffen, milieubescherming, mechatronica en nieuwe technologieën.

 

Huading Net Industry fabriek productielijn 2 Huading Net Industry fabriek productielijn 3

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.