Certificaten

  • China Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd certificaten
    QUALITY MANAGEMENT SYSTEMCERTIFICATE
  • China Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd certificaten
    INTELLECTUAL PROPERTYMANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATE
  • China Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd certificaten
    ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATION

Profiel QC

HUADING is nu een uitvoerige provider voor samenwerkingsluchtvervuilingscontrole geworden, die systematische oplossingen verstrekken voor luchtvervuilingscontrole.

 

Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1

Het bedrijf heeft zijn eigen wetenschap en innovatie onderzoekinstituut en een groep hoogste R&D-personeel in de industrie. Bovendien zijn de Duitse ingevoerde filter materiële productielijn en het geavanceerde het testen materiaal de sluitstenen van de producten van uitstekende kwaliteit van het bedrijf.


1, vezel, efficiënte filtratie, vermindert emissies en lopende weerstand.
A. de fabrikanten van de filterzak selecteren fijne vezels om het het filtreren gebied te verhogen en de het filtreren kloof van filtermaterialen te dichten, waarbij de het filtreren efficiency van filtermaterialen wordt verbeterd, het verminderen van de emissieconcentratie en het runnen van weerstand.
B. Het filtermateriaal wordt geproduceerd door ingevoerd materiaal, en de prestaties van het geproduceerde filtermateriaal zijn stabiel.


2. Na de behandeling van filtermaterialen die door de arbeidsvoorwaarden van klanten worden geleid.
Volgens de verandering van stofkenmerken, vond de naald het filtermateriaal met verschillende oppervlakte wordt behandeld of met beschermende laag met een laag bedekt om aan de behoeften van klanten onder verschillende arbeidsvoorwaarden te voldoen.

 

Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd kwaliteitscontrole 2 Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd kwaliteitscontrole 3
 

3. De filterzak zal in strikte overeenstemming met de nationale norm van GB12625-90 worden vervaardigd om het gekwalificeerde tarief producten te verzekeren verlatend de fabriek.
A. de elastische uitbreidingsring en het zadelstootkussen (niet rubberring) dat van hetzelfde materiële filtermateriaal wordt worden gemaakt goedgekeurd bij de zakmond, om de rubberring te vermijden verouderend bij op hoge temperatuur en de filterzak te veroorzaken om weg te vallen.
B. De naad van de zakmond zal door dislocatie worden behandeld om de dichte verbinding tussen de zakmond en de bloemplaat te verzekeren en stoflekkage van het gat van de bloemplaat te vermijden.
C. de naaldafstand van de filterzak is 25 1, en de filterzak heeft geen daling of vlotterlijn, en de uitvoerige sterkte van de naad van de filterzak is > 1000N.

 

Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd kwaliteitscontrole 4 Zhejiang Huading Net Industry Co.,Ltd kwaliteitscontrole 5

Laat een bericht achter