Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen

Plaats van herkomst CN
Merknaam HUADING
Certificering ISO9001:2015
Modelnummer Hd-PAPMW
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs Negotiable
Verpakking Details Polybag of Houten doos
Levertijd 15-30 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 3000 Vierkante meter per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Polyester Technologie geweven
Gewicht 300gsm - 2000gsm Breedte Maximum 980cm
Beëindig behandeling Hitte het plaatsen; Het kalanderen Gezamenlijk Type Eindeloze naad; Pin gezamenlijke; Spiraalgewricht
Structuur 1 / 1.5/2/2,5/3 Lagen Toepassingsindustrie Voor het vormen van papier maken:
Hoog licht

Spiraalvormige gezamenlijke Document Machinekleding

,

Eindeloze Document Machinekleding

,

SSB die Stof vormen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Polyester die Draad/Document Machinedoek/SSB-Document vormen die Draad/het Drogere Scherm voor Document maken die Industrie maken

 

Wat vormt draad?

 

De het vormen zich draad van de kleding van de papiermachine (PMC) speelt een essentiële rol om de pulp te ontwateren en het papierblad te vormen, het blad steunen aangezien het zich vormde en aan de volgende dringende sectie tijdens de document productie draag. Het heeft uit één of twee eindeloze stoffenlijnen samengesteld. Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 0

 

Behoorlijk ontworpen geconstrueerd en gehandhaafd zullen vormt draad de eerstgenoemden helpen een blad uitvaardigen dat eindproductenspecificatie aan een aanvaardbaar productietarief ontmoet. Naast uitstekende vezelsteun, maakt het efficiënte ontwaterende bezit, de vlotte oppervlakte van het blad, heeft de het vormen zich draad ook goede lopende stabiliteit en schuring-bestand capaciteit. Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 1

 

Het vormen van Draadcategorie

 

Vormt draad voor de document machine door garens gemaakt worden samen te weven in de machinerichting (M.D.) worden georiënteerd en dwars-machinerichting die (CD). Er zijn vele verschillende weefselpatronen maar zij kunnen in vier algemene die categorieën of stijlen worden gegroepeerd op het aantal CD garenlagen worden gebaseerd.

Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 2 Single-layer, één reeks CD garens die samen met één reeks M.D.garens worden geweven.

 

Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 3 Dubbel-lagen, twee die reeksen CD garens bovenop elkaar worden gestapeld geweven samen met één reeks M.D.garens, om het bezit van de schuringsweerstand en de vezelsteun te verbeteren.

 

Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 4 Twee en een half lagen – de dubbel-laag die stoffen vormen heeft een gebrek van het slechte evenwicht van de dehydratieefficiency en de vezelsteun, zodat uit komt de twee-laag en half. De extra die CD garens typisch kleiner in diameter aan de hoogste laag van een dubbele laagstof wordt toegevoegd om betere vezelsteun te verlenen, breidt ook de ruimte uit en verbetert de de dehydratiecapaciteit en levensduur.

 

Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 5 De drievoudig-laag die draad vormen heeft aangeboren ontoereikendheid. Eerst, zijn de bovenlaag en de bodemlaag gemakkelijk verplaatst „of of zelfs verdeeld en afgedankt“ wegens de kracht de schade van de verbindingslijn. Ten tweede, heeft de lijn plakkend een negatief effect op zich zowel het vormen als dehydratie. om deze tekortkomingen te overwinnen, hebben wij het self-supported bindmiddel (SSB) vormt draad. De SSB-structuur gebruikt het hogere weft garen om de bodemlaag direct, zonder de extra bindende garens te combineren, die ruim de voordelen terwijl het overwinnen van de deficiënties van de drie-laag draad handhaaft.

 

 

Het vormen van Draadmonofilament Garenmateriaal

 

Om de smet op het document blad te vermijden, is het belangrijkste vereiste van monofilament uniformiteitsdiameter over de volledige lengte van het garen.
Monofilament de hoge van de hardnekkigheidspolyester (HUISDIER) garens worden gebruikt in de afwijking (M.D.) om de vereiste hoogspanning van de het vormen zich stoffen te verstrekken, en de diameter van M.D.garen gewoonlijk tussen 0,12 tot 0,30 mm.
Het monofilament garen in de inslag (CD) van de document kant is gewoonlijk 100%-polyester in hoogte - dichtheid om betere vezelsteun te krijgen, terwijl de mechanische (bodem) laag uit 50%-polyester en 50%-nylon in dikkere diameter wordt samengesteld om het betere bezit van de slijtageweerstand te verzekeren. Nylon monofilament verstrekt goede schuringsweerstand, maar het is niet stabiel in gehydroliseerd als HUISDIER in de vochtigheidsomstandigheden, zodat zal het geen 50% typisch overschrijden. De diameter van het weft (CD) garen is gewoonlijk tussen 0,11 en 0,45 mm.

 

Hoofdbezit van het Vormen van Draad

 
Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 6 Behoorlijk ontworpen geconstrueerd en gehandhaafd zullen vormt stoffen de eerstgenoemden helpen een blad uitvaardigen dat eindproductenspecificaties aan een aanvaardbaar productietarief ontmoet. Het variabelenontwerp en bouw die van document machine stoffen de vormen beïnvloeden algemene bladkwaliteit.

 

Het belangrijkste bezit van het Vormen van stoffen is als volgt:

 

1). Ontwater bezit, drukte parameter door luchtdoordringbaarheid en Drainageindex (uit Di). De pulpconcentratie is ruwweg 0.4%~1%, d.w.z., meer dan 99% van de pulp water is, en over 96% van het water in de vormende sectie wordt ontwaterd. De het vormen zich stof moet een reusachtig volume van water in een korte spanwijdte van tijd ontwateren.


2). De capaciteit van de vezelsteun: uitgedrukt door de Coëfficiënt van Vezelsteun (FSI). Het goed die stoffen vormen niet alleen moet het water snel afvoeren maar ook moet de vezels op de oppervlakte steunen om een blad te vormen. De goede vezelsteun van de het vormen zich stof verbetert de bladkenmerken zoals vlakheid, zachtheids, geschiktheids tot drukken en sterkteeigenschappen, vermijdt ook vezel inbeddend of het belemmeren van de het vormen zich stof, vermindert het verlies van fijne vezels en vullers.


3). Mechanisch bezit: Het mechanische bezit van een het vormen zich stof omvat:
a) de transmissiecapaciteit om het blad naar de perssectie over te brengen over de document machine, en de capaciteit om de het vormen zich stof zelf te leiden en te drijven.
B) Stabiliteit in zijde om goede bladvlakheid van het zijdeel, en stabiliteit in longitudinaal te verzekeren om efficiency en lopend bezit te verbeteren.
c) Goede stijfheid die de overdrachtcapaciteit van de de document machine en efficiency zal verbeteren.
D) de Uitstekende slijtageweerstand maakt de het vormen zich stof lange levensduur te zijn.

 

Eigenschappen van het Document van Huading Machinedraad


Het lopende bezit van de het vormen zich draad en de kwaliteit van het gevormde blad hangen van zich het behoudtarief en het vormen van de vezel af. Het Vormen zich van Huading de draad heeft de eigenschappen van onderstaand:

Eindeloze Spiraalvormige Gezamenlijke Document Machinekleding, SSB die Stof vormen 7

1). De goede en behoorlijk ontworpen geweven structuur, de uitstekende drainageefficiency en de vezelsteun, gemakkelijke schoon en handhaven.
2). Opgemaakt door de hoogste kwaliteit van grondstof, die zelfs garendiameter, goed sterkte en slijtageweerstandsbezit en langer de dienstleven heeft.
3). Geweven door Texo weefgetouwen om een hoogst nauwkeurige en vlotte oppervlakte te bereiken.
4). Max. breedte 13.5M.
5). Huading heeft een volledige portefeuille van de document machinekleding, enig om laag te verdrievoudigen van het vormen van stoffen.
6). De eindeloze naad door automatische het naaien machine, geen-merkend en heeft bijna hetzelfde bezit zoals de stoffenoppervlakte.
7). Hitte die door Juergens de hitte van de olierol het plaatsen machine aan anti-misvormt en betere dimensionale stabiliteit, lage verlenging, het vlotte lopen plaatsen prestaties.
8). Het gevormde blad heeft een niet-merkt oppervlakte, hoog aanvaardbaar tarief.