Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Werkingsbeginsel van de zakstofverzamelaar
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Werkingsbeginsel van de zakstofverzamelaar

2023-09-26

Het laatste nieuws van het bedrijf over Werkingsbeginsel van de zakstofverzamelaar

Zakstofverzamelaars worden veel gebruikt vanwege hun voordelen zoals hoge efficiëntie en energiebesparing.


1. stofverwijderingsproces: de luchtstroom die de zakstofverzamelaar binnenkomt, gaat eerst door het convergerende deel.Inertiële elektrostatische effecten zullen optredenTijdens dit proces worden grote stofdeeltjes gescheiden en in de doos onderschept door de afscherming.


2Filtratie en stofreiniging: wanneer de luchtstroom door de filterzak gaat, wordt er stof geïsoleerd dat fijner is dan de filterzak.en het schone gas zal de uitlaat van de doos via de filterzak binnengaan en worden ontladenMaar na verloop van tijd zal een dikke laag stof zich op de filterzak ophopen, waardoor de luchtstroom geleidelijk afneemt.de verontreinigde filterzakken moeten worden schoongemaaktHet stofreinigingsproces bestaat erin dat druklucht onder hoge druk door een blaasapparaat in de filterzak wordt gespoten.zodat het stof in de filterzak loskomt van het oppervlak van de filterzak en wordt afgezet in de ashopper voor inzameling.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.