Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat is een filterzak?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Wat is een filterzak?

2023-03-13

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is een filterzak?

De filterzak heeft uitstekende chemische stabiliteit en hittebestendigheid. Het is een vertegenwoordiger van hoge prestaties in de filter materiële industrie, en het is ook een high-end verscheidenheid van alle algemeen gebruikte filtermaterialen. Het heeft een hoog niveau in termen van filtratieefficiency en filtratienauwkeurigheid bereikt. Zijn de algemeen gebruikte filtermaterialen PE, pp, PTFE, PMIA, NMO, enz.

 

De filterzak is een essentieel onderdeel in de verrichting van de zakfilter, en de cilindrische filterzak wordt gewoonlijk gehangen verticaal in de filterzak. De stof en het ontwerp van de filterzak zo efficiënt mogelijk moeten zouden zijn, gemakkelijk om stof te verwijderen en duurzaam.
In de impuls en de impulsstofcollector van de luchtdoos, is het stof in bijlage aan de buitenoppervlakte van de filterzak. Wanneer de stoffige gaspassen door de stofcollector, het stof op de buitenoppervlakte van de filterzak wordt verzameld, en het schone gas de binnenkant van de filterzak door het filtermateriaal ingaat. Het kooikader binnen de filterzak wordt gebruikt om de filterzak te steunen en de filterzak te verhinderen in te storten, terwijl het helpt om de stofcake te verwijderen en opnieuw te verdelen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.