Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Welke invloed zal de weerstand van de zakstofverzamelaar hebben?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Welke invloed zal de weerstand van de zakstofverzamelaar hebben?

2023-11-20

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welke invloed zal de weerstand van de zakstofverzamelaar hebben?

Wat is een baghouse?


Een zakstofverzamelaar is een droog stofverwijderingsapparaat dat geschikt is voor het verzamelen van fijn, droog, niet-vezelvormig stof.

 

De relatie tussen filterzakken en baghouse.


De filterzak is gemaakt van textielfilterstof of niet-textielfilterstof.Wanneer het stofbevattende gas de zakstofverzamelaar binnenkomtWanneer het gas dat fijn stof bevat door het filtermateriaal gaat, wordt het stof met grote deeltjes en zware specifieke zwaartekracht door de werking van de zwaartekracht afgezet.het stof wordt geblokkeerd en het gas wordt gezuiverd.


In het algemeen is de stofverwijderingsdoeltreffendheid van nieuwe filtermaterialen niet hoog genoeg.verspreidingDe stoflaag wordt de primaire laag genoemd. Tijdens de daaropvolgende beweging wordt de stoflaag gevormd door een laag stof die zich op het oppervlak van de filterzak verzamelt.de primaire laag wordt De primaire filterlaag van het filtermateriaal is afhankelijk van de functie van de primaire laagFiltermaterialen met grotere mesjes kunnen ook een hogere filtratie-efficiëntie bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over Welke invloed zal de weerstand van de zakstofverzamelaar hebben?  0
Naarmate zich stof op het oppervlak van het filtermateriaal ophoopt, nemen de efficiëntie en weerstand van de stofverzamelaar dienovereenkomstig toe.Wanneer het drukverschil aan beide zijden van het filtermateriaal groot isDe stofverzamelaar wordt minder efficiënt.
Bovendien zal een hoog weerstandsvermogen het luchtvolume van het stofopvangsysteem aanzienlijk verminderen.het stof moet op tijd worden schoongemaaktBij het schoonmaken mag de eerste laag niet beschadigd worden om een daling van de efficiëntie te voorkomen.

 

Structuur van de zakstofverzamelaar.


De structuur van de zakstofverzamelaar bestaat hoofdzakelijk uit de bovenste doos, de middelste doos, de onderste doos (ashopper), het asreinigingssysteem en het asontladingsmechanisme.
Naast de juiste keuze van het filterzakmateriaal speelt het stofreinigingssysteem een beslissende rol in de prestaties van de zakstofverzamelaar.
Om deze reden is de stofreinigingsmethode een van de kenmerken die de zakstofverzamelaar onderscheidt, en is het ook een belangrijk onderdeel van de werking van de zakstofverzamelaar.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.