Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat zijn de materialen van filterdoek voor filterpers?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Wat zijn de materialen van filterdoek voor filterpers?

2023-12-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat zijn de materialen van filterdoek voor filterpers?

Er zijn veel soorten filterdoeken voor filterpers, voornamelijk ingedeeld volgens verschillende materialen en structuren.

 

 1. Filterstof van polyester: Polyesterfilterstof is gemaakt van polyestervezel, dat sterk zuur- en alkalibestand is, uitstekende treksterkte en slijtvastheid heeft.
  Geschikt voor algemene filtratieomstandigheden en veel gebruikt in de chemische, voedings-, farmaceutische en andere industrieën.

 2. Filterstof van nylon: Nylonfilterstof is gemaakt van nylonvezels en heeft een uitstekende hittebestendigheid en slijtvastheid.
  Meestal gebruikt in de petrochemische, fijne chemische, papierindustrie en andere industrieën.
 3. Polipropyleenfilterdoek: Polypropyleenfilterstof heeft een goede zuur- en alkalisch- en temperatuurbestendigheid en is geschikt voor filtratie in zure en alkalische media en bij lage temperaturen.
  Meestal gebruikt in de chemische, mijnbouw, metallurgische en andere industrieën.
 4. Filterstof van polyester: Polyesterfilterstof is gemaakt van polyestervezels, die de voordelen hebben van zuur- en alkalisch bestand, temperatuurbestendig en slijtvast,en heeft een goed filtratie-effect onder algemene filtratieomstandigheden.
  Meestal gebruikt in chemische, voedingsmiddelen, milieubescherming en andere industrieën.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de materialen van filterdoek voor filterpers? 0

 

Naast bovengenoemde veel voorkomende soorten filterdoeken zijn er ook filterdoeken van speciale materialen, zoals slijtvast polytetrafluorethyleenfilterdoek,met een gewicht van niet meer dan 50 kgHet geschikte type filterdoek kan worden geselecteerd op basis van specifieke filtratievereisten.
Bij de keuze van filterdoek moeten factoren zoals de procesomstandigheden, de aard en de vereisten van het filtermedium,en filteringsefficiëntie moeten worden overwogen om een goede filtering van het filterdoek te garanderen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.