Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat zijn industriële stofcollectoren?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Wat zijn industriële stofcollectoren?

2023-07-04

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat zijn industriële stofcollectoren?

De industriële stofcollector is een soort het materiaal van de luchtvervuilingscontrole dat in fabrieken, workshops, pakhuizen en andere industriële of commerciële milieu's wordt gebruikt aan de milieu en werkplaatsveiligheidsvoorschriften, evenals aan de gezondheidsbehoeften van arbeiders te voldoen, en aan de nationale omringende normen van de luchtvervuilingsemissie te voldoen.

 

Baghouses komt in een verscheidenheid van ontwerpen en is het het meest meestal gebruikte systeem toe te schrijven aan hun 99%-efficiency.

 

De huidige de verwijderingssystemen van het heersende stromingsstof omvatten de collectoren van het trillingsstof, collectoren van het impuls de straalstof, de collectoren van het cycloonstof, elektrostatische neerslagmiddelen, en patrooncollectoren.

 

Als u meer over het industriële materiaal van de stofcollector wilt kennen, gelieve ons te contacteren wanneer en overal, ons professioneel team altijd tot uw dienst staat.

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.