Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Probleemoplossing bij het gebruik van PE-polyesterfilterzakjes
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Probleemoplossing bij het gebruik van PE-polyesterfilterzakjes

2023-10-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over Probleemoplossing bij het gebruik van PE-polyesterfilterzakjes

Polyesterfilterzak is een veelgebruikte filterzak, die veel wordt gebruikt bij vaste-vloeibare scheiding en vaste-gasscheiding.PE-polyesterfilterzak is gemaakt van polyestervezel niet-geweven naaldpunctprocesEen filterzak met de voordelen van dimensionale stabiliteit, hoge sterkte, lange verlenging en goede elastische terugwinning.Bij onjuist gebruik kan schade optreden.. Hieronder zijn de methoden voor het oplossen van problemen:

 

 

Over het algemeen zijn de belangrijkste oorzaken van het falen van PE-polyesterfilterzakken:


1Mechanische slijtage bij gebruik van PE-polyesterfilterzakken
1) Draag tussen de filterzak en de filterzakkooi.
De filterzak heeft gaten in de overeenkomstige ringvormige ribben van de zakkooi, blijkbaar als gevolg van buizen op de zakkooi.Als u wilt voorkomen of verminderen van de slijtage van de zak kooi tijdens het productieprocesDe kwaliteit van de zakkooi moet strikt worden gecontroleerd.Deze gebreken zullen rechtstreeks van invloed zijn op het gebruikseffect van de filterzak en de filteringstijd aanzienlijk verkortenDe levensduur van de zak.

2) Draag tussen de filterzak en de dop.
om redenen van ontwerp of installatie, na de installatie van de filterzak en de dop (of de binnenste buisbeugel) storen, of de dop te dicht bij de filterzak is,schudden en wrijving van de schelpen optreden tijdens de injectie, na een periode van gebruik, het contactgat tussen de polyester waterdichte filterzak en de delen van de dop, waardoor de verpakkingszak beschadigd raakt.

3) De filterzakken zijn los, waardoor de kooi tussen de filterzakken beschadigd raakt.


2. lucht slijtage tijdens het gebruik van PE-polyesterfilterzakken


3De temperatuur zorgt ervoor dat polyester waterdichte filterzakjes niet goed werken.


4- Verpakkingszakken die niet kunnen functioneren als gevolg van een gebrek aan voorbehandeling in het begin van de werking.
Voordat de nieuwe stofzuiger in gebruik wordt genomen,het oppervlak van de filterzak moet vooraf worden bekleed voordat het ruwe poeder wordt gebruikt om ontsteking van het oliefilter dat aan het oppervlak van de verpakkingszak is bevestigd te voorkomen.Sommige exploitanten van de productielijnen willen het graag in gebruik nemen en letten niet op of negeren dit werk.


5Verpakking mislukt door te veel parameters.


6Onjuiste selectie van filterzakken
Het is van cruciaal belang om de juiste filtratieprecisie en verschillende opties voor verschillende filteromstandigheden te kiezen.Er bestaat geen twijfel dat indien het PE-polyesterfilterzakmateriaal verkeerd wordt gekozen,, zal het niet goed werken; een andere filterzak moet andere hechtingen kiezen, en dit moet ook worden overwogen tijdens het zak maken.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.