Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Bij het installeren van filterzakken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Bij het installeren van filterzakken

2024-01-23

Het laatste nieuws van het bedrijf over Bij het installeren van filterzakken

HEADING FILTER zakstofverwijderingsapparatuur is een hightech milieubeschermingsonderneming gespecialiseerd in industriële stofverwijdering en afvalgasbehandeling.Het omvat voornamelijk Wenjinli natte stofverzamelaars, cartridge stofverzamelaars, zakstofverzamelaars, enz.

 

Bij het installeren van filterzakken

  • Tijdens het productieproces van stofverzamelaars moeten de zwakke delen van de zakken worden verdikt;
  • Tijdens de installatie van de zak moet de zak worden aangepast en vervangen indien de afstand te klein is of de kiel gebogen is.
  • De zak en de kiel moeten goed passen en de lengtes moeten gelijk zijn;
  • De keel moet tijdens het gebruik strikt worden geïnspecteerd en beschadigde keel is ten strengste verboden te gebruiken.
  • De afdichting tussen de zak en de poreuze plaat moet worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze niet lekt;
  • De venturibuis en de pulsbuis zijn correct uitgelijnd. Tijdens de werking moet worden voorkomen dat factoren zoals te hoge filtratiesnelheid, te korte schoonmaakcyclus,en te hoge druk van persluchtinspuiting;
  • Bij het instellen van de pulsreinigingscyclus van de stofverzamelaar is het het beste ervoor te zorgen dat de stofverzamelaar onder stabiele druk werkt en dat de ingestelde pulsreinigingscyclustijd zo lang mogelijk is.De tijd van pulsreiniging moet zo worden ingesteld dat het oorspronkelijke stof niet afvalt. De reinigingstijd is het kortste. Als de aanvankelijke stoflaag onvoldoende is, kan de reinigingscyclus worden verlengd om dit te compenseren.de stabiliteit van de inlaat- en uitlaatdrukinstellingen van de stofverzamelaar kan worden verbeterd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Bij het installeren van filterzakken  0

 

De juiste installatie van de stofzak kan niet alleen schade aan de stofzak voorkomen, maar ook de levensduur van de stofzak verlengen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.