Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Dingen om op te merken bij het debuggen van Baghouse
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Dingen om op te merken bij het debuggen van Baghouse

2023-12-14

Het laatste nieuws van het bedrijf over Dingen om op te merken bij het debuggen van Baghouse

Reinigingszakfilter met een kinetische energie, een hoge reinigingsdoeltreffendheid en kleine afmetingen, lichtgewicht, eenvoudige en compacte structuur, gemakkelijk te installeren, eenvoudig onderhoud (buiten het filtertype),veel gebruikt in bouwmaterialenHet is de ideale uitrusting voor de zuivering van stof uit het milieu.

 

laatste bedrijfsnieuws over Dingen om op te merken bij het debuggen van Baghouse 0

 

Bij de debugging van een nieuwe baghouse dient bijzondere aandacht te worden besteed aan het controleren van de volgende punten:

 1. De rotatierichting, snelheid, trillingen en lagertemperatuur van de ventilator.
 2. Het luchtvolume, de druk en de temperatuur van elk testpunt zijn in overeenstemming met het ontwerp.
 3. Als de geïnstalleerde filterzak na gebruik wordt uitgepakt, opgeheven of versleten, kan de uitstoot van de schoorsteen na inbedrijfstelling visueel worden bepaald.
 4. Let op de condensatie in de chamberzak en op de gladheid van het asontladingssysteem om verstopping en corrosie te voorkomen.Er is geen reden om te denken dat de productie van de hoofdmotor zal worden beïnvloed door een ernstige schaling..
 5. Deze werkzaamheden zijn een belangrijke factor die van invloed is op de stofverwijderingsprestaties en de bedrijfsomstandigheden.

De inbedrijfstelling van de apparatuur heeft een directe invloed op de mogelijkheid om de apparatuur in normale werking te stellen. Bij onjuiste behandeling kan het zijn dat het zakfilter snel zijn werkzaamheid verliest.De installatie moet ook voorzichtig en voorzichtig zijn..

 

laatste bedrijfsnieuws over Dingen om op te merken bij het debuggen van Baghouse 1

 

Bij de dagelijkse werking van het baghuis zal de normale werking en prestaties van de apparatuur worden beïnvloed door bepaalde veranderingen in de bedrijfsomstandigheden of het optreden van bepaalde storingen.
Het moet regelmatig worden gecontroleerd en naar behoren worden aangepast om de levensduur van de filterzak te verlengen, het energieverbruik te verminderen en nuttige materialen te recyclen.

 

 

Dingen om op te merken in de dagelijkse werking van Baghouse:

 • het dagelijkse bedrijfslogboek van de apparatuur;
 • vloeistofweerstand;
 • Voorzorgsmaatregelen voor de veiligheid en het stoppen van het werk;
 • Onderhoud;
 • De werkomstandigheden van regelkleppen, pulskleppen en timers moeten regelmatig worden gecontroleerd;
 • Vermijd condensatie, brand en explosie, waardoor de verzamelefficiëntie afneemt;

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.