Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Het temperatuurbereik dat de stoffilterzak kan weerstaan
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Het temperatuurbereik dat de stoffilterzak kan weerstaan

2023-11-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Het temperatuurbereik dat de stoffilterzak kan weerstaan

De stofverwijderingsfilterzak is een belangrijke stofverwijderingsapparatuur en wordt veel gebruikt in verschillende industrieën.De levensduur en het effect van stofverwijderende filterzakken zijn rechtstreeks gerelateerd aan de operationele stabiliteit en efficiëntie van de apparatuur..
Filterzakken voor het verwijderen van stof moeten in verschillende werkomgevingen worden gebruikt en moeten daarom sterk bestand zijn tegen hoge temperaturen en corrosiebestendigheid.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het temperatuurbereik dat de stoffilterzak kan weerstaan  0


Voordat we de stofverwijderende filterzak gebruiken, moeten we het temperatuurbereik begrijpen dat de stofverwijderende filterzak kan weerstaan,om het filterzakje beter te gebruiken en het werkend effect en de levensduur ervan te waarborgen.
De fabrikanten van stofverwijderende toebehoren zullen in detail het temperatuurbereik indienen dat stofverwijderende filterzakken kunnen weerstaan.

 

Voor stoffilterzakken worden vaak draadnetten, niet-geweven stoffen, naaldfilter enz. gebruikt.dus de temperatuur weerstandsbereiken van stoffilter zakken zijn ook anders.


Gewone draadnetmaterialen kunnen meestal bestand zijn tegen temperaturen onder 250°C, niet-geweven materialen kunnen bestand zijn tegen temperaturen onder 120°C en naaldfiltermaterialen kunnen bestand zijn tegen temperaturen onder 300°C.


Naast de temperatuurbestendigheid van het materiaal zelf zullen de structuur en het proces van de stoffilterzak ook van invloed zijn op de temperatuurbestendigheid.


De structuur van stofverwijderende filterzakken is gewoonlijk verdeeld in cilindertype, hoestype en structuurtype.Terwijl het temperatuurweerstandsbereik van filterzakken met mouw en filterzakken met type relatief hoger is en hoge temperaturen onder 300°C kan weerstaan.
Als de filterzak bij hogere temperaturen moet worden gebruikt, kan deze een dubbel- of meerlagige structuur aannemen of gebruik maken van hoogtemperatuurmaterialen zoals metalen vezels.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het temperatuurbereik dat de stoffilterzak kan weerstaan  1


Het proces van de stoffilterzak zal ook van invloed zijn op het temperatuurweerstandsbereik.
Tijdens het productieproces van filterzakken kunnen verschillende verwerkingstechnologieën, zoals warmtebehandeling, coating, enz., worden gebruikt om de temperatuurbestendigheid van de filterzakken te verbeteren.Tegelijkertijd, moeten de naden van de filterzak ook speciaal behandeld worden om te voorkomen dat ze bij hoge temperaturen smelten of vervormen.


Over het algemeen bedraagt het temperatuurweerstandsbereik van stoffilterzakken ongeveer 250°C tot 300°C, maar er zijn ook sommige producten met hoge temperatuur die hogere temperaturen kunnen weerstaan.Bij gebruik van stofverwijderende filterzakken, is het noodzakelijk de juiste materialen en constructies te kiezen naargelang de specifieke werkomgeving,en let op de levensduur en het onderhoud van de filterzakken om de normale werking en de langetermijnstabiliteit van de apparatuur te waarborgen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.