Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Het verband tussen vezel en niet-geweven materialen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Het verband tussen vezel en niet-geweven materialen

2023-08-21

Het laatste nieuws van het bedrijf over Het verband tussen vezel en niet-geweven materialen

De vezel is de meest fundamentele grondstof voor niet-geweven materialen. Aangezien de niet-geweven materialen van traditionele textiel in de regeling en de combinatie garens verschillend zijn om stoffen te vormen die, zijn zij vezelcomplexen direct uit vezel grondstoffen worden samengesteld, zodat hebben de prestaties van vezel grondstoffen een grote invloed op de prestaties van niet-geweven materialen. heb een directere invloed.


De vezel grondstoffen in niet-geweven technologie worden gebruikt die zijn zeer uitgebreid. Om niet-geweven producten met redelijke prestaties en prijsverhouding te produceren, is het noodzakelijk aan eerst verduidelijkt de rol van vezels in niet-geweven materialen, beheerst de basiseigenschappen van vezels, en baseert op niet-geweven verwerkingstechnologie en technologie na de behandeling. En materiaal, behoorlijk uitgezochte vezel grondstoffen. Aldus, wordt een de filterzak van het hoog rendementstof met uitstekende prestaties voorbereid.


De RUBRIEKfilter is geëngageerd aan de ontwikkeling van de filterzakken van het hoog rendementstof vele jaren, geweest en de geschikte zakken van de stoffilter volgens arbeidsvoorwaarden ontwerpen en kunnen produceren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.