Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De belangrijkste redenen waarom stofzakken moeten worden vervangen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

De belangrijkste redenen waarom stofzakken moeten worden vervangen

2023-10-07

Het laatste nieuws van het bedrijf over De belangrijkste redenen waarom stofzakken moeten worden vervangen

Er zijn drie hoofdredenen voor de vervanging van stofzakken: beschadigd filter, vroegtijdig filterfalen en onjuist filter of filtermedium.
Het vervangen van het stofverzamelaarfilterelement of het stofkamerregelaar voegt onnodige kosten toe en verspilt onderhoudstijd.Als u de filters te laat vervangt, loopt u het risico werknemers in uw bedrijf bloot te stellen aan gevaarlijk stof en een brand- of explosiegevaar te veroorzaken..
Bovendien, naarmate de filters steeds meer verstopt raken, zal de energiekosten van de perslucht die nodig is om het systeem te laten werken, toenemen, evenals de druk op de ventilatoren van het stofverzamelingssysteem,Lagers, enz.

 

1Het filter is beschadigd.

Het meest voor de hand liggende teken van een beschadigd filter is stof dat uit de uitlaat van de verzamelaar komt of zich ophoopt in de schone luchtkamer.een scherpe daling van de differentialdruk is een ander duidelijk teken van filterschadeBij het selecteren van een systeem kunt u overwegen een zakbrekensensor toe te voegen.


2Behalve voor de hand liggende ongemakkelijke omstandigheden zoals brand of explosie kunnen veel andere factoren filters beschadigen.

Vocht en overmatige hitte kunnen door middel van een verschijnsel dat hydrolyse wordt genoemd, gebruikelijke filterzakken zoals polyester of aramide beschadigen.Dit is een chemische reactie waarbij water reageert met de vezels van de filterzak en ernstige schade kan veroorzakenAndere storingsmechanismen zijn mechanische slijtage door slijpstof, overmatige pulsen of beschadigde kooien.


3Filterfalen.

De meest voorkomende reden om het filter te vervangen is dat het filter is verlopen. Dit betekent dat de zak het einde van zijn levensduur heeft bereikt.en regelmatige reinigingscycli zal niet langer genoeg stof te verwijderen voor het omgaan met de vereiste luchtstroom niveaus.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.