Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Het belang van zakfilter in aluminiuminstallatie
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Het belang van zakfilter in aluminiuminstallatie

2023-08-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Het belang van zakfilter in aluminiuminstallatie

De verwerkingstechnologie van een aluminiumfabriek is hoofdzakelijk samengesteld uit een geschotene het vernietigen machine en een systeem van de stofverwijdering, waaronder het systeem van de stofverwijdering zeer waarschijnlijk stofaccumulatie moet veroorzaken en een explosie veroorzaken.

 

1) De gemeenschappelijke oppervlaktebehandeling van aluminiumproducten zoals aluminiumlegeringen en aluminiumprofielen poetst op en maalt, wat een hoop van aluminiumpoeder en stof zal veroorzaken.

 

(2) het aluminiumpoeder heeft de goede prestaties van de hitteoverdracht, en zijn gevaar is dat het stof en gemengd met lucht vliegt, en als het vonken ontmoet, zal het exploderen en zal branden.

 

(3) het mengen van aluminiumpoeder met andere oxidatiemiddelen kan een explosief mengsel ook vormen. Als het met zuur en alkali contacteert, zal het waterstofgas worden geproduceerd, en het waterstofgas is ook gemakkelijk om in de lucht te branden en te exploderen.

 

(4) de verwerkingsarbeiders in de aluminiumfabriek alle gebruik geschotene het vernietigen machines aan poetsmiddel, en de geschotene het vernietigen machines zijn uitgerust met een zakfilter om de accumulatie van aluminiumpoeder te verhinderen explosies te veroorzaken.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.