Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Structuur en principe van het filterelement met draadwond
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Structuur en principe van het filterelement met draadwond

2024-06-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over Structuur en principe van het filterelement met draadwond

Wirewoundfilterelementen worden vaak gebruikt in waterfiltratie of in de voedingsmiddelen- en chemische industrie.
Ze hebben de kenmerken van een grote filtratie-stroom, hoge precisie, klein drukverschil, hoge drukweerstand, grote vuilhoudcapaciteit en geen secundaire vervuiling.
Ze kunnen effectief ophangende stoffen en deeltjes in vloeistoffen verwijderen en zijn een veelgebruikt product.

 

Structurele kenmerken van het filterelement:

  • Bij de vervaardiging van een draadgevoerde filterelement wordt het speciaal vervaardigde ruwe garen met pluis op een poreus skelet gekruist en laag voor laag tot de vereiste gespecificeerde diameter gewikkeld.
  • Het ruwe garen wordt voortdurend op het skelet gekruist om een filterlaag te vormen met duizenden diamantenvormige gaten.
  • De diamantenvormige gaten op de filterlaag in de buurt van het skelet op het filterelement zijn klein en de diamantenvormige gaten worden groter naarmate ze naar buiten gaan,en de diamantenvormige gaten zijn verbonden van binnen en van buiten om een kanaal te vormen.

 

Werkingsbeginsel van het filterelement met draadwond:

  1. Om de vloeistofstroom in het filterelement te verhogen, wordt het diamantgatkanaal gebogen en verspreid, maar de diamantgaten van elke laag zijn nog steeds verbonden.Door de buiging wordt het diamantgat langer., wat overeenkomt met het vergroten van de dikte van de filterlaag van het filterelement en het verbeteren van het filtereffect.
  2. Het garen wordt met bepaalde parameters gewikkeld en in het filterelement van de draadwinding wordt een diamanten gebogen filterkanaal van buiten naar binnen en van groot naar klein gevormd.
  3. De grootte van het diamantgat in de binnenste laag van het filterelement is de sleutel tot het bepalen van de nauwkeurigheid van het filterelement.hoe hoger de nauwkeurigheid van het filterelementHoe groter het diamantgat, hoe lager de nauwkeurigheid van het filterelement.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.