Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Normen en voorschriften voor filtermaterialen die in zakstofverzamelaars worden gebruikt
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Normen en voorschriften voor filtermaterialen die in zakstofverzamelaars worden gebruikt

2023-09-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Normen en voorschriften voor filtermaterialen die in zakstofverzamelaars worden gebruikt

Normen en voorschriften voor filtermaterialen die in zakstofverzamelaars worden gebruikt


1Deeltjesgrootteverdeling: Deeltjesgrootteverdeling van het filtermateriaal heeft een grote invloed op het filtereffect.de deeltjesgrootte van het filtermateriaal moet de overgrote meerderheid van de fijnstof bevatten.

2. Hoogtemperatuurstabiliteit: Tijdens het afvalverbrandingsproces is de temperatuur relatief hoog,en het filtermateriaal moet een bepaalde hoge temperatuurstabiliteit hebben om vervorming of verbranding te voorkomen.

3- stofverwijderingsdoeltreffendheid: de dichtheid, de oppervlaktelading en de vezelstructuur van het filtermateriaal bepalen de stofverwijderingsdoeltreffendheid en het moet aan de nationale emissienormen kunnen voldoen.

4. Corrosiebestendigheid: uitlaatgassen bevatten zure of alkalische gassen en het filtermateriaal moet een bepaalde corrosiebestendigheid hebben om zijn levensduur te verlengen.

5Economisch: De voorbereidingsmaterialen en de verwerkingstechnologie van het filtermateriaal hebben een directe invloed op de kosten.Het is noodzakelijk om producten te kiezen die een hogere kostenprestatie hebben en tegelijkertijd de kwaliteit waarborgen.


De kwaliteit van het filtermateriaal bepaalt rechtstreeks het zuivereffect van de uitlaatgassen en de terugwinning en het gebruik van energie.Daarom moeten we het onderzoek en de formulering van filtermateriaalnormen voor zakstofverzamelaars versterken, continu innovatie in de technologie voor het bereiden van filtermateriaal bevorderen,en het proces van duurzame ontwikkeling te bevorderen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.