Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Naaien en inspecteren van stoffilterzakjes
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Naaien en inspecteren van stoffilterzakjes

2024-01-05

Het laatste nieuws van het bedrijf over Naaien en inspecteren van stoffilterzakjes

Onder normale omstandigheden moet het materiaal van de hechtingen van de stoffilterzak gelijk zijn aan het materiaal van het filtermateriaal.
In bijzondere omstandigheden, wanneer hechtingen van andere materialen dan het filtermateriaal moeten worden gebruikt, moet de sterkte,de hittebestendigheid en chemische weerstand van de hechtingen moeten beter zijn dan hechtingen van hetzelfde materiaal als het filtermateriaal.

Aantal rijen filters:

  • De lengte van de naadingen op de filterzak moet sterk en recht zijn en mag niet kleiner zijn dan 3.
  • De bodem en de mond van de zak kunnen worden genaaid met een of twee naalden, afhankelijk van de verschillende vereisten.
  • De naalddichtheid van de hechtingen van de filterzak is afhankelijk van het materiaal van de filterzak.en de sterkte van het filterdoek zelf niet beschadigt.
  • De naalddichtheid van filterzakken van chemische vezelfilterstof is binnen 10 cm (255) naalden: de naalddichtheid van filterzakken van glasvezelfilterstof kan niet te groot zijn.
  • De naaibreedte van de filterzak is afhankelijk van het materiaal van het filtermateriaal, meestal 9~12 cm.
  • De afstand tussen de buitenste naald en de rand van het filterdoek: 2~3 mm voor acupunctuurboor en 5~8 mm voor glasvezelfiltermateriaal.

laatste bedrijfsnieuws over Naaien en inspecteren van stoffilterzakjes  0

Na het naaien van de filterzak:

De inspecties en reparaties moeten volgens de ontwerpvoorschriften worden verricht om plooien, olievlekken en vet op het oppervlak te verwijderen.naast de strikte eisen aan de naaldgrootte, controle van de naalddichtheid en werkwijze, moeten speciale materialen worden gebruikt om alle naaldgaten te repareren.


Inspectie van het naaien van filterzakken:

  1. Fabrikanten van filterzakken moeten voldoen aan nationale normen, industriële normen en bedrijfsnormen.De afdeling kwaliteitscontrole van de fabriek selecteert de producten en het aandeel willekeurige inspecties op basis van partijenOver het algemeen bedraagt de batchinspectieverhouding van filterzakken 5% tot 20%.
  2. De producten buiten de fabriek moeten strikt worden geïnspecteerd overeenkomstig de contractuele voorschriften voor het filterdoek, de hechtingen en de diverse toebehoren van de filterzak.Deze moeten worden gerectificeerd voordat ze de fabriek verlaten..
  3. Voor stofverwijderende filterzakken die bestand zijn tegen temperatuur, zuur- en alkalisch korrosie en antistatiek zijn, is een speciale inspectie vereist.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.