Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over P84- en PPS-vezels
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

P84- en PPS-vezels

2024-01-31

Het laatste nieuws van het bedrijf over P84- en PPS-vezels

P84 en PPS zijn veelgebruikte filtermaterialen in de industrie.

 

P84-vezels

Het heeft een hogere hittebestandheid, een temperatuur tot 260 °C, een ogenblikkelijke bereik van 280 °C (momentele temperatuur niet hoger dan nul 200h), bijna gelijk aan glasvezel.
Met onregelmatige bladvormige vezel doorsnede, P84 oppervlakte verhoogt en verbetert filtratie-efficiëntie dan andere vezels met 15% tot 20%.


Aangezien stof niet de stof zal infiltreren, kan de drukdaling tegelijkertijd verminderen, vrijgeven eigenschappen, kan het worden gebruikt in cementfabriek, thermische verbrandingsinstallatie, calciumcarbide fabriek.
Met name composietvezel P84 en glasvezel zullen de voordelen van beide materialen ten volle worden benut.


De volgende punten dienen bij het gebruik van de P84-filterzak in overweging te worden genomen:

  • Voordat het afvalgas in de zak komt, is het het beste om een ontzwaveling te verrichten
  • Stikstofoxidegehalte NOx < 600 mg/Nm3
  • Sulfoxide SOx-gehalte < 600 mg/Nm3
  • Zuurstof O2<22%, water H2O<35%

 

laatste bedrijfsnieuws over P84- en PPS-vezels  0


PPS-vezels

Het grootste voordeel is dat het goed chemisch bestand is, de vezelsterkte 30% hoger is dan die van andere organische vezels, het filteren is zeer efficiënt, de weerstand is laag, de temperatuur is tot 180 °C.In het geval van een verwarmingsinstallatie moet de temperatuur van de verwarmingsinstallatie gelijktijdig 200 °C bereiken (instante limiet).: niet meer dan 400 uur per jaar) en een lage prijs.


Met uitstekende chemische eigenschappen wordt PPS-vezel veel gebruikt in steenkoolketels, verbrandingsinstallaties, brandstof, steenkool en andere plaatsen.


Hieronder worden enkele vragen gesteld, aangezien PPS het nadeel heeft van een gemakkelijke oxidatie.

  1. Zuurstofgehalte minder dan 14%
  2. Hydroxide minder dan 600 mg/Nm3
  3. De temperatuur mag niet hoger zijn dan 180°C
  4. Zwavelgehalte minder dan 2700 mg/Nm3

 

Het filtermateriaal is het meest kritieke, kwetsbare en duurste onderdeel van de zakstofverzamelaar en is het belangrijkste element dat van invloed is op de investeringskosten en de exploitatiekosten.
De keuze van het filtermateriaal hangt af van de langdurige, betrouwbare en efficiënte werking van de stofzuiger.het filtermateriaal moet worden geselecteerd op basis van de werkelijke productieomstandigheden en de werkvereisten van de zakstofopvanger.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.