Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Materiële eigenschappen van PPS-stoffilterzakken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Materiële eigenschappen van PPS-stoffilterzakken

2023-11-21

Het laatste nieuws van het bedrijf over Materiële eigenschappen van PPS-stoffilterzakken

De goede marktperspectieven en het brede toepassingsgebied van stoffilterzakken zijn te danken aan hun uitstekende kwaliteit en prestaties.


1De thermische stabiliteit van PPS-filtermateriaal is uitstekend.

 

De kortetermijnwarmtebestandheid en de thermische stabiliteit van stofverwijderingsfilterzakjes bij continu gebruik op lange termijn zijn beter dan alle huidige technische kunststoffen.


2- Weerstaan chemische corrosie.

 

De chemische corrosiebestendigheid van PPS is slechts op de tweede plaats te vinden na die van het zogenaamde "plastiek" polytetrafluorethyleen (PTFE).


3- Fysieke en mechanische eigenschappen.

 

De smeltviscositeit van PPS-hars is zeer laag en heeft een goede vloeibaarheid.De met glasvezel of glasvezelversterkte injectiepellets met anorganische vulstof hebben een sterke rekvastheid.. eigenschappen, slagvastheid, buigvastheid en ductiliteit.

laatste bedrijfsnieuws over Materiële eigenschappen van PPS-stoffilterzakken  0


4Dimensionale stabiliteit.

 

PPS-stofzakken voor stofverwijderende toebehoren hebben een goede kruipbestandheid, een lage lineaire uitbreidingscoëfficiënt en een uitstekende dimensionale stabiliteit.


5- Aansluitingsprestaties.

 

PPS heeft een zeer hoge bindsterkte aan aluminium, roestvrij staal, glas, enz. De bindsterkte aan glas is zelfs hoger dan de samenhang van glas.Omdat PPS goede bindende eigenschappen en corrosiebestendigheid heeftHet is zeer geschikt voor het bekleden van chemische apparatuur.de chemische structuur van PPS zelf geeft het goede vlamvertragende eigenschappen en vereist geen toevoeging van vlamvertragers.


PPS-stofzakken hebben een zeer lage dielektrische constante, elektrische inductantie en dielektrische verliesfactor en hebben uitstekende isolatie- en dielektrische eigenschappen bij hoge temperatuur.hoge luchtvochtigheid en andere omstandigheden.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.