Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Fabrikanten gaan om met het hoge temperatuurprobleem van stofverwijderingen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Fabrikanten gaan om met het hoge temperatuurprobleem van stofverwijderingen

2023-11-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Fabrikanten gaan om met het hoge temperatuurprobleem van stofverwijderingen

De ontwerpers en fabrikanten van stofcollectoren bespreken hoe ze met hoge temperaturen om kunnen gaan.

 

De stoffilterzak in de stofverzamelaar is een belangrijk onderdeel van de stofverzamelaar.

 

laatste bedrijfsnieuws over Fabrikanten gaan om met het hoge temperatuurprobleem van stofverwijderingen  0

 

De onderhoudskosten van stofzuigzakken vormen een groot deel van de onderhoudskosten van stofzuigzakken.De filterzak is de belangrijkste factor die de prestaties van de stofverzamelaar bepaaltWat betreft het onderhoud van de filterzak tijdens het gebruik van de stofverzamelaar, is het noodzakelijk de belangrijkste oorzaken van beschadiging van de filterzak te overwegen.het aandeel schade door hoge temperaturen is relatief hoog,Daarom is het van bijzonder belang te weten hoe de filterzak bij hoge temperaturen niet beschadigd kan raken tijdens het gebruik van de stofzuiger.

 

 

1. Hoogtemperatuurcoating: Een corrosiebestrijdende coating is essentieel voor zakstofverzamelaars die worden gebruikt voor de hoogtemperatuurfiltratie van rookgassen.maar versnelt ook de corrosie en vermindert de levensduur van de zakstofverzamelaar.


2. Isolatie methode: Ongeacht de wijze waarop de luchtstroom in de ashoop van de stofverzamelaar is ingericht, zal onvermijdelijk een obstructie van de luchtstroom optreden, zodat de apparatuur moet worden geïsoleerd.De structuur van de isolatielaag moet het doel dienen condensatie te voorkomen..


3. Kies hoogtemperatuurbestendige filterzakken: Er zijn veel soorten hoogtemperatuurbestendige filterzakken die veel worden gebruikt, zoals Nomex, aramid, P84, glasvezelstofzakken, PTFE-stofzakken, enz.Nomex stoffilterzakjes kunnen worden gebruikt voor hoge temperatuur en droge gassenIndien het rookgas vocht bevat of condensatie gevoelig is, moeten hoogtemperatuurbestendige filterzakken zoals P84 worden gebruikt die moeilijk te hydrolyseren zijn.


4. Structurele methode: Om condensatie van hoge temperatuur rookgassen te voorkomen tijdens de exploitatie en het onderhoud van de stofverzamelaarde interne structuurplanning van de zakstofverzamelaar moet eerst het gebied van de gasobstructie minimaliserenDe stofbeladen lucht komt vanuit het onderste deel van de doos binnen volgens de instellingen van de stofverzamelaar, en de uitlaat is in het bovenste deel van de doos, aan dezelfde zijde als de inlaat, geplaatst.Op dit moment.De luchtstroom zal stagneren in het onderste gedeelte van de filterzak en het gebied tegenover de uitlaat.Om de warmteafvoer van de muur te verminderen, is een speciale methode ontworpen om een versterkte constructie aan de binnenkant van de doos te installeren.De milieuvriendelijke asbestvrije pakkings- en afdichtingsmaterialen die op de doos worden gebruikt, moeten worden geselecteerd om de ingestelde temperatuur te weerstaan.


5Filterzak-mondmethode: Bij gebruik van een stofverzamelaar met een polssak voor de verwerking van rookgassen bij hoge temperatuur moet gedeeltelijke afkoeling en condensatie bij de filterzak worden voorkomen.De temperatuur van de perslucht die wordt gebruikt voor stofreiniging is laagWanneer de gecomprimeerde lucht via de blaaspijp in de filterzak wordt gespoten, komt de gecomprimeerde lucht plotseling vrij.en de temperatuur rond de zak mond daalt snelDoor het verschil in temperatuur en druk zal de condensatie ernstiger zijn als de persluchtkwaliteit slecht is en water en olie bevat.Het voordeel van het gebruik van N2 in plaats van gecomprimeerde lucht is dat N2 een goede kwaliteit heeft en de kans op condensatie kan verminderenDe filterbuis van de doos is tegelijkertijd ook nuttig om condensatie in de doos te voorkomen.


6. Oplossing tot hoge temperatuur voordat het rookgas de stofverzamelaar binnenkomt: Aangezien de rookgastemperatuur zo hoog is als ongeveer 550°C, kan de bestaande algemene zakstofverzamelaar dit niet aan.drie koelings- en preventiemaatregelen worden genomen voordat het rookgas de zakstofverzamelaar binnengaatMetode.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.