Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Invloed van industrieel stof
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Invloed van industrieel stof

2023-09-07

Het laatste nieuws van het bedrijf over Invloed van industrieel stof

Met de ontwikkeling van de industrie is stof een probleem geworden dat niet kan worden genegeerd.

 

1. Impact op het milieu:
De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om de verontreiniging van het milieu te voorkomen.dus het stof wordt gemakkelijk naar andere gebieden geblazen door de windOmdat het stof zich op bladeren en gras legt, kan dit leiden tot onvruchtbare bodem, verminderde seizoensregens, verzuring van de bodem en verlies van zuurstof uit de wortelcellen.


2Gezondheidseffecten:
Tijdens de ademhaling kan stof de longen binnendringen en gezondheidsproblemen veroorzaken.Dat betekent dat ze verschillende gezondheidseffecten hebben.Over het algemeen zijn bijzonder kleine stofdeeltjes gevaarlijker omdat ze door de alveolen kunnen gaan en het bloed, het hoofd en de hersencellen kunnen binnendringen.

Werknemers kunnen last hebben van ademhalingsziekten zoals asbestvergiftiging, pneumoconiose, bronchitis en longontsteking na langdurige inademing van grote hoeveelheden stof.Een ernstiger effect is dat stof door de lucht kan worden overgedragen., een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid.


3Ecologische gevolgen:
Veel dieren zijn afhankelijk van de oppervlakte of ondiepe bodem voor voedsel, en industriële stof kan het milieu waarin deze organismen wonen onvruchtbaar en ongeschikt maken voor overleven.Sommige van deze organismen kunnen de lokale voedselketen binnendringenAls de impact van stof behoorlijk groot is, kan dit leiden tot uitsterven van soorten en regionale problemen met de voedselveiligheid van de mens.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.