Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Hoe te om stofzak op hoge temperatuur te gebruiken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Hoe te om stofzak op hoge temperatuur te gebruiken

2023-08-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om stofzak op hoge temperatuur te gebruiken

Het stof die op hoge temperatuur zak verwijderen verwijst gewoonlijk naar de stof-verwijderende zak die wanneer behandelen op hoge temperatuur wordt gebruikt (<250>

 

Bovendien zorgvuldig probeert de controle de voorwaarde van de stofzak, om geen rimpels te hebben, en verzegelen en de correcte installatie van de stofzak zijn ook uiterst belangrijk. Anders, is het zeer gemakkelijk om het slechte effect van de stofverwijdering te veroorzaken.

 

1. Installatieinspectie van stof-verwijderende doekzakken op hoge temperatuur: Nadat elke filterzak wordt geïnstalleerd, controleer of de verbinding wordt verzegeld en of de het verzegelen positie correct is.
Controle of het van de asvultrechter verticaal is. Als u vindt dat de bodem van de filterzak raakt of niet correct is, maak een verslag en pas het op tijd onder de begeleiding van een speciale persoon aan.


2. Nadat de stofzak op hoge temperatuur wordt geïnstalleerd, zou de bloemraad geleidelijk aan met canvas moeten worden omvat om puin te verhinderen in de filterzak te vallen. Wanneer het installeren van de blazende pijp, behandel de bloemplaat met canvas om schade aan de mond van de filterzak te verhinderen.


3. De bijzondere aandacht zou aan de installatie van de stof-verwijderende zak moeten worden betaald op hoge temperatuur: de centra van de vijf delen van het de het blazende pijpgat, Venturi-pijp, kader van de stofcollector, de stof-verwijderende zak op hoge temperatuur, en bloemplaat moeten verenigbaar zijn.


4. Wanneer het installeren van stof-verwijderende zakken op hoge temperatuur, controleer elke zak om schade aan het stof-verwijderend materiaal te verhinderen.


5. Het roken en de open vlammen zijn belemmerd wanneer het installeren van stof-verwijderende doekzakken op hoge temperatuur.


6. Voor stof-verwijderende doekzakken op hoge temperatuur, moet de zak in de lengte worden gevouwen, dan in het gat van de bloemplaat worden gezet, en verticaal voor bescherming worden geïnstalleerd.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.