Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Hoe te om de kwaliteit van stofzak te beoordelen?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Hoe te om de kwaliteit van stofzak te beoordelen?

2023-09-01

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om de kwaliteit van stofzak te beoordelen?

De stofzak is een product van de stoffiltratie met brede toepassingsvooruitzichten en milieubescherming betekenis. De slechte kwaliteitsstofzakken zullen ernstig het werk van de stofverwijdering beïnvloeden en zullen veroorzaken de stof dat verontreinigende stoffen worden gelost in de atmosfeer, veroorzakend milieuvervuiling.


Over het algemeen, kan de kwaliteit van stofzak worden beoordeeld door kleur, polijsten, textuur, aanraking, het wegen methode, specifieke functies, fysische eigenschappen, mechanische eigenschappen, de kenmerken van de stoffiltratie en andere methodes te bekijken.

De specifieke methodes om de kwaliteit van stofzak te beoordelen zijn hieronder vermeld voor slechts verwijzing.

 

1, bekijkt de verschijning. De meest intuïtieve manier om te beoordelen of een stofzak goed of slecht is is „te kijken“. Het is noodzakelijk om waar te nemen of er zwarte vlekken, verbindingsdraden, puncturen, tekorten, gebroken draden, verbindingen, enz. op de oppervlakte van de stofzak zijn.


2, bekijken de glans. De zakken van de stofverwijdering met verschillend kwaliteiten en gebruik zullen verschillende glans hebben. Bijvoorbeeld, heeft de doek van de lang-vezelfilter een vlot verschijning en een goed polijsten, terwijl de doek van de kort-vezelfilter vaak een pluizige verschijning heeft.


3. Bekijk de textuur. Stof-verwijderende doekzakken met zal verschillende texturen ook verschillende specificaties, zoals keperstofweefsel hebben, kunnen het duidelijke weefsel en andere patronen ook als basis worden gebruikt om het model te beoordelen.


4. Bekijk de aanraking. U kunt de schaarsheid van de vezels voelen door hen met uw handen te raken, en u kunt tellen hoeveel gloeidraden er in de waaier van 10cm zijn. De stofzak heeft een overeenkomstige dichtheidscoëfficiënt volgens de specificatie, die ruwweg door de aanraking kan worden beoordeeld.


5, brandend haar. Het brandende deel van het zakmateriaal kan ook als manier worden gebruikt te oordelen. Als de zak brandt en zwarte rook uitzendt, betekent het dat het een stofzak die van polyester wordt gemaakt is. Als het een blauw licht na het branden uitzendt, is het polypropyleen.


6. Het wegen methode. Het wegen van sommige zakken kan oordelen op het productieproces en het materiaal van de stofzak snel maken.


7.Specific functies. De factoren zoals temperatuurweerstand, corrosieweerstand, elektrostatische eigenschappen, en hydrophobicity kunnen allen de prestaties van de zakken van de stofverwijdering beïnvloeden. De aangewezen zak van de stofverwijdering kan volgens het specifieke milieu van de stofverwijdering worden geselecteerd.


8. Fysische eigenschappen. Zoals eenheidsgebied, kwaliteit, dikte, breedte, organisatie van geweven stoffen, stoffendichtheid, poreusheid, enz.


9. Mechanische eigenschappen. Zoals breekweerstand, verlenging bij onderbreking, verlenging van de afwijking en weft lading van de zak, het barsten capaciteit van het filtermateriaal, enz.


10. Stof het filtreren kenmerken. Zoals weerstandscoëfficiënt, de statische efficiency van de stofverwijdering, de dynamische efficiency van de stofverwijdering, dynamische weerstand van filtermateriaal, weerstandscoëfficiënt, stof het ontdoen van tarief, enz.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.