Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Hoe te om stof met stofzak te filtreren
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Hoe te om stof met stofzak te filtreren

2023-08-16

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om stof met stofzak te filtreren

De stofzak wordt gemaakt van in te ademen filtermateriaal. Terwijl de doek in te ademen is, worden de stofdeeltjes geblokkeerd aan de oppervlakte van de filterzak, en de schone lucht wordt gelost door de filterzak. Het is hetzelfde principe zoals de maskers die wij gewoonlijk hebben gedragen.
Om het te zetten eenvoudig, wordt een high-power ventilator gebruikt om het stof op de werkbank in de centrale stofcollector door de spiraalvormige luchtleiding te zuigen. De centrale stofcollector wordt elke keer beïnvloed door impuls. Slag van het stof dat op de doekzak wordt geadsorbeerd. Het stof of de houten spaanders worden overgebracht in de doos van de stofinzameling. Dan concentraat bij de verwerking. Zo het werk van de baghousefilter.

 

Onder de actie van de negatieve druk van de ventilator van de stofcollector, gaat het gas vol stof de doos van het materiaal van de stofverwijdering van de luchtinham in, wordt het stof geblokkeerd door de filterzak, en het gezuiverde gas dat door de filterzak wordt gefiltreerd wordt direct gelost door de ventilator. Met de verhoging van de lopende tijd van de stofcollector, wordt more and more stof geaccumuleerd op de filterzak, vormt een nieuwe barrièrelaag, en het het filtreren effect is beter, maar tegelijkertijd, wordt de weerstand van de filterzak ook verhoogd, resulterend in een daling van het volume van de verwerkingslucht.

 

Zaktype de stofverwijdering is een proces om vaste deeltjes in de lucht door filtratietechnologie te scheiden. De technologieën van de luchtfiltratie momenteel omvatten vezelfiltratie, hoofdzakelijk membraanfiltratie en deeltjesfiltratie. De stofzak is een vezelfilter, of een combinatie van membraanfilter en deeltjesfilter. De technologie van de luchtfiltratie wordt gebruikt in twee aspecten: men moet de lucht zuiveren die corpusculaire kwestie bevatten, en andere moet de deeltjes in de lucht als steekproeven verzamelen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.