Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Hoe de grootte van de stoffilterzak te bepalen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Hoe de grootte van de stoffilterzak te bepalen

2024-01-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe de grootte van de stoffilterzak te bepalen

Bij het bepalen van de grootte van de stofzakken moeten veel factoren in aanmerking worden genomen.
De lengte van de stofzuiger hangt af van de capaciteit van de rookgasreiniging, de filtratiesnelheid en de diameter van de stofzuiger.waardoor de vloeroppervlakte wordt verminderd, waardoor de elektroventiel, de pulsventiel, de blaaspijp en andere onderdelen van het stofreinigingssysteem worden verminderd, waardoor investeringen worden bespaard en de stofreinigingscyclus wordt verkort.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de grootte van de stoffilterzak te bepalen 0

 

De factoren die van invloed zijn op de diameter van de zakstofverzamelaar zijn de volgende.

 1. De diameter van de stofzak van de stofverzamelaar hangt af van de energie van de stofreinigingspuls en de opstelling van de pulsventiel.
  De diameter van gewone industriële stofverzamelaars met puls ligt over het algemeen tussen de 120 mm en 152 mm.
 2. De diameter van de stofzak van de stofverzamelaar hangt af van de grootte van de stofverzamelaar.
  Bijvoorbeeld, op een grond van ongeveer 7,5 m2, met behulp van een filterzak met een diameter van 152 mm en een lengte van 3 m, is het filteroppervlak ongeveer 163 m2.Het zal 4 moeten zijn..3 m lang om dezelfde filtratie op dezelfde oppervlakte te verkrijgen.
 3. De diameter van de stofzak van de stofverzamelaar hangt samen met de breedte van het filtermateriaal.
  Om het gebruik te maximaliseren, wordt de diameter van de stofzak van de stofverzamelaar bepaald door de breedte van het filtermateriaal.
  Een stof met een breedte van ongeveer 990 mm kan bijvoorbeeld in twee stofzakken met een diameter van 152 mm worden samengesteld, waardoor de nodige naden overblijven.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de grootte van de stoffilterzak te bepalen 1

 

De factoren die van invloed zijn op de lengte van industriële stofverzamelaars zijn:

 1. Het aantal stofzakken in de stofverzamelaar wordt verminderd en de apparatuur neemt een klein gebied in.
  Wanneer het volume van de verwerkingslucht, de snelheid van de filtraatwind en de diameter van de zak gelijk zijn, zal het vergroten van de lengte van de stofzak het filtratiegebied van een enkele stofzak vergroten.het aantal stofzakken verminderen en de vloeroppervlakte verminderen.
 2. Als het aantal stofzakken in de stofverzamelaar wordt verminderd, zal ook het magnetoventil, de pulsventiel, de blaaspijp en andere onderdelen van het stofreinigingssysteem worden verminderd,besparing van investeringen en verkorting van de reinigingscyclus van de stofverzamelaar.
 3. Als de stofzaklengte van de stofverzamelaar te lang is, zullen de productiekosten stijgen.
  De hoogte van de industriële eliminatorbox moet worden verhoogd en de opwaartse uitbreiding zal de sterkte van de componenten verhogen, waardoor de productiekosten van de apparatuur zullen toenemen.
 4. Het stofreinigende effect is slecht.
  Wanneer de industriële stofverzamelaar online wordt gereinigd, is het zo dat hoe langer de stofzak is, hoe groter de kans is dat het uit de stofzak geblazen stof weer in de zak wordt geadsorbeerd.Als het stof offline wordt gereinigdHoe langer de zak, hoe langer de pauze na het reinigen.
 5. De stofzak van de stofverzamelaar is gemakkelijk beschadigd.
  Hoe langer de stofzak is, hoe krachtiger de blaasenergie moet zijn om effectief stofreiniging te garanderen.
 6. Als de stofzak te lang is, zal het ongemakkelijk zijn om deze te installeren, te onderhouden en te inspecteren.
  Gezien de ontwikkelingsgeschiedenis van stofverzamelaars liggen de gemeenschappelijke zakdiameter van stofverzamelaars over het algemeen tussen 120 mm en 152 mm.Terwijl de lengte van de stofverzamelaars met de ontwikkeling van de technologie steeds langer is gewordenVan 3 mm in de jaren vijftig zal het volgende jaar stijgen tot 8-10 mm.

 

Kortom, bij het bepalen van de specificaties van de stofzak van de stofverzamelaar moeten niet alleen aan de eisen van het filterluchtvolume en de reinigingsmethode van de apparatuur worden voldaan,maar ook rekening houden met de werkelijke omstandigheden van de siteAlleen door een alomvattende beschouwing kan een redelijk ontwerp worden bereikt.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.