Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Hoe moet men met industrieel stof omgaan om aan de milieubeschermingsvereisten te voldoen?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Hoe moet men met industrieel stof omgaan om aan de milieubeschermingsvereisten te voldoen?

2023-09-27

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe moet men met industrieel stof omgaan om aan de milieubeschermingsvereisten te voldoen?

Als er irriterende gassen aanwezig zijn, zijn ook UV-fotolyse en actieve kool vereist.

 

 

De stofverwijderingsapparatuur die gewoonlijk wordt gebruikt voor de behandeling van industrieel stof, kan worden onderverdeeld in mechanische stofverzamelaars, elektrische stofverzamelaars,filterstofverzamelaars en stofverzamelaars voor scrubbers volgens de stofverzamelaar.

Het principe van de stofverzamelaar met pulszak is dat wanneer het stof door de filterlaag gaat, de stofdeeltjes in de luchtstroom door de filterlaag worden geblokkeerd om een gas-vaste scheiding te bereiken.zodat de met stof beladen luchtstroom door het zakfiltermateriaal gaat om de respectieve stofdeeltjes op te vangenHet hogere vermogen is over het algemeen 90% tot 99%, maar door de temperatuurweerstand van het zakfiltermateriaal,het is soms niet geschikt voor stoffig industrieel afvalgas met hoge temperatuur;

 

De stofverzamelaar gebruikt vloeistof (meestal water en organische oplosmiddelen) om stofhoudende industriële gassen te schrobben.zodat stofdeeltjes botsen met vloeibare druppels of vloeibare films en worden gevangen en gescheiden van de luchtstroomDe stofverwijderingsdoeltreffendheid bedraagt 80% tot 95% en de operationele kosten zijn relatief laag.


Tegenwoordig is het gebruik van zakstofverzamelaars een goede keuze voor de algemene industriële stofbehandeling.En grote hoeveelheden waterdamp zijn altijd taboe geweest bij zakstofverzamelaars.. De fabrikanten moeten eerst de viscositeit, vochtigheid, enz. begrijpen bij de planning. Het belangrijkste probleem.Omdat de zak stofverzamelaar heeft een hoge verwerking efficiëntie en lage investeringHet proces van de droge behandeling van kleverig stof (toevoeging van een anti-kleverig middel voordat het in de zak met stofverzamelaar komt) ),kan worden gebruikt om de viscositeit van spuitverf uitlaatgassen te behandelenDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een voorstel voor een richtlijn van de Raad tot vaststelling van de voorschriften voor de toepassing van de richtlijnen van de Raad betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten.


Als het uitlaatgas in het algemeen een kleine hoeveelheid stof of deeltjes bevat, kan het worden gefilterd door een spuittoren, waardoor niet alleen kosten worden bespaard, maar ook het uitlaatgas kan worden behandeld.Ervan uitgaande dat het uitlaatgas veel stof en deeltjes bevatIn het geval van de stofbehandeling moet een cycloontoren worden gebruikt voordat een conventionele spuittoren wordt gebruikt.Dit kan het doel van stofverwijdering en uitlaatgaszuivering bereiken.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.