Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Hoe kies je het filterdoek voor je filterpers?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Hoe kies je het filterdoek voor je filterpers?

2024-04-29

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe kies je het filterdoek voor je filterpers?

In de dagelijkse industriële productie van filterpers is onze gemeenschappelijke vraag hoe we het filterdoek kunnen kiezen dat geschikt is voor onze industrie.?

 

Wij selecteren het filterdoek voor de filterpers op basis van onze eisen en de eigenschappen van het gefilterde materiaal, dat wil zeggen de exfoliatie, chemische en fysische eigenschappen van het materiaal;de droogheid van de filterkoek na filtratieHet effect van het gefilterde materiaal op een breed bereik, enz.

Het belangrijkste voor ons is de aard van het gefilterde voorwerp te overwegen, wat meer dan 75% van het belang van de keuze van het filterdoek voor de filterpers uitmaakt.

 

  1. De peeling van het filterresidu weerspiegelt rechtstreeks het werkvermogen van de filterpersapparatuur.en het filtraat zal snel doordringen uit het filterdoekDe filtertijd is kort en het rendement is hoog, daarentegen is het filterresidu kleverig, de filtertijd zal lang zijn en het rendement zal natuurlijk dienovereenkomstig worden verminderd.BovendienIn dit geval moeten we kiezen voor een filterdoek van monofilament of een satine geweven filterdoek.
  2. Kies op basis van de zuurgraad en alkalischheid van het filtraat en andere chemische eigenschappen.Kies het type filterdoek dat bij u past op basis van de verschillende zuurgraad en alkalischheid.Polyesterfilterstof heeft een sterke zuurbestandheidPolypropyleenfilterstof is zowel zuur- als alkalibestendig.
  3. De vorm van het filterresidu, of de deeltjes gelijkmatig zijn en of de vorm hard is, om rekening te houden met de slijtvastheid van het filterdoek.De grootte is oneven en er zijn waterkastanjes.De beste slijtvastheid hebben stripfilterstof en zuinig filterstof.
  4. De temperatuur van het filtermateriaal beïnvloedt ook de filterstof en de werkingsdoeltreffendheid van de filterpers.
    We willen de efficiëntie van de filterpers en de droogheid van het filterresidu.U moet ook aandacht besteden aan het kiezen van filterdoek met een goede regeneratie prestatiesHet filterdoek met een goede regeneratieprestatie kan rechtstreeks op de filterpers worden gewassen om het aantal stofveranderingen te verminderen.Het filteringsefficiënt van de vervangende filterdoek wordt na eenvoudige verwerking (drogen) hersteld tot meer dan 80%.Het is dus afhankelijk van de specifieke aard.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.