Hoeveel post-verwerkt methodes algemeen worden gebruikt voor filterzakken?

March 16, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel post-verwerkt methodes algemeen worden gebruikt voor filterzakken?

1. Het branden drukbehandeling:
Het branden en het dringende materiaal, de enige en dubbele partijen van de behandelde naald vonden het filtermateriaal de onvergelijkelijke voordelen van gewone heeft die en het kalanderen behandeling schroeien, die niet alleen de het schoonmaken prestaties van het filtermateriaal verbetert, maar ook de inzameling van fijn stof tevredenstelt.


2. Antistatische behandeling:
Wat stof in een bepaalde concentratiestaat zal branden wanneer het statische die elektriciteit ontmoet door vonken of wrijving wordt geproduceerd.
Daarom voor brandbaar en explosief stof, is het raadzaam om antistatisch behandeld naald gevoeld filtermateriaal te gebruiken.

 

3. Maak waterdicht en olie-bewijs behandeling:
De naald vond het filtermateriaal met fluorocarbon van hars doordrongen met polytetrafluoroethylene wordt behandeld om olie en water te verhinderen.


4. Gemakkelijk om stof schoon te maken:
Het gemakkelijk-aan-schone naald-geslagen gevoelde die filtermateriaal door gepatenteerde technologie wordt geproduceerd is dicht en in te ademen, heeft de goede prestaties van de stofverwijdering, en kan lange tijd onder de hoge snelheid van de filtratiewind werken.