Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over HEADING FILTER neemt deel aan Japan New Environmental Exhibition 2024
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

HEADING FILTER neemt deel aan Japan New Environmental Exhibition 2024

2024-04-29

Het laatste nieuws van het bedrijf over HEADING FILTER neemt deel aan Japan New Environmental Exhibition 2024

22-24 mei 2024, de 33e Nieuwe Milieubeurs 2024. HEADING FILTER zal binnenkort in Tokio, Japan, met binnenlandse en buitenlandse klanten samenkomen!

 

laatste bedrijfsnieuws over HEADING FILTER neemt deel aan Japan New Environmental Exhibition 2024  0

 

Het is de bedoeling van de tentoonstelling om de kwaliteit van de producten en diensten te verbeteren.De baas van het bedrijf zal persoonlijk een professioneel en efficiënt overzees technisch verkoopteam leiden.Het leveren van "one-to-one" oplossingen op maat voor de bezoekers van de tentoonstelling, het demonstreren van de professionele technische diensten van HEADING FILTER, de voortdurende sterke R & D kracht, capaciteiten,professionaliteit en uitgebreide oplossingen.

 

Over Japan N-EXPO

De Tokyo International Environmental Protection Technology Exhibition (N-EXPO) is een van de grootste tentoonstellingen voor milieubescherming in Azië.De tentoonstelling werd voor het eerst gehouden in 1992 met het thema "Nieuwe expositie voor afvalverwijdering"In 2000, om het tentoonstellingsgebied uit te breiden, werd het omgedoopt tot "NEW Environmental Protection Exhibition".door de enthousiaste deelname van grote binnenlandse en buitenlandse bedrijven en de sterke steun van bezoekende klanten, is de tentoonstelling uitgegroeid tot de grootste tentoonstelling voor milieubescherming in Azië.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.