Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Brandpreventie voor stofzakken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Brandpreventie voor stofzakken

2023-12-05

Het laatste nieuws van het bedrijf over Brandpreventie voor stofzakken

Voor stofverwijderingszakken is bijzondere aandacht besteed aan maatregelen ter voorkoming van branden, explosies en brandongevallen.

Bij het omgaan met gas of warm verbrandingsgas komt onvolledig verbrandingsstof, vonken en explosief verbrandingsgas vaak in het systeem terecht.en de meeste filtermaterialen zijn ontvlambaar en dragen statische wrijvingHeel makkelijk te genereren.


Onder dergelijke bedrijfsomstandigheden bestaat het risico op brandwonden en explosies, en de gevolgen van dergelijke ongevallen zijn vaak zeer ernstig.

 

laatste bedrijfsnieuws over Brandpreventie voor stofzakken  0


U moet overwegen goede brand- en explosiebeschermingsmaatregelen te nemen, zoals:

(1) Een verbrandingskamer of een vonkvanger worden geplaatst voor de stofverzamelaar om onvolledige verbrandingsgassen of onvolledige verbrandingsstof en vonken vast te leggen.
2) Neem maatregelen om statische elektriciteit te voorkomen door alle afdelingen met geleidende materialen te aarden of bij de vervaardiging van filters geleidende vezels toe te voegen.
(3) Vermijd de ophoping van stof of bedden, en vermijd stofontploffing en spontane verbranding.
(4) Voordat het personeel de bagageruimte of de pijpleiding binnengaat of inspecteert, moet het geventileerd worden om CO-vergiftiging te voorkomen.

 

HEADING FILTER® is toegewijd aan het leveren van eersteklas filtratieoplossingen.we hebben nauwe zakelijke relaties met klanten in meer dan 50 landen en regio's over de hele wereld..

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.