Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Filtermechanisme van de stofzak
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Filtermechanisme van de stofzak

2023-09-12

Het laatste nieuws van het bedrijf over Filtermechanisme van de stofzak

Bij het werken verwijdert de stofzak voornamelijk de deeltjes in de lucht door middel van drie filtratiemechanismen: traagheidsbotsing, onderschepping en blokkering en diffusie-afzetting.Hieronder zullen we deze drie mechanismen in detail bekijken..

 

1Inertiële botsing.

Inertiële botsing is een van de meest elementaire filtratiemechanismen van stofzakken.Sommige deeltjes vliegen vrij tussen de ingang en de uitgang vanwege hun eigen massa en snelheid.Omdat inertie deeltjes een hoge massa en snelheid hebben, wanneer ze de stofzak ontmoeten, raken ze vaak direct het zakoppervlak als gevolg van traagheid.

 

2Intercepteren en blokkeren.

Voor sommige deeltjes met kleine massa, lichte massa en kleine diameter, zullen ze verzwakken of verdwijnen wanneer ze worden onderschept door traagheidsbotsing.het onderscheppings- en blokkeringsmechanisme van de stofzak komt in werkingDoor de multidirectionele verwevenheid en elektrochemische werking van de interne vezels,de stofzak kan een deel van de kleine deeltjes vangen die in gas vluchten en een afzettingsschaal op de vezels vormen, waardoor de stofvervuiling in de lucht wordt verminderd.

 

3Difusie-afzetting

Naarmate de filtratietijd toeneemt, wanneer de deeltjes in aanraking komen met het oppervlak van de stofzak, begint het diffusieafzettingsproces.Diffusieafzetting verwijst naar sommige kleine deeltjes die zeer gemakkelijk te vangen zijn.De doorlopende stroom botst en verstrengelt zich met de stofzak en wordt uiteindelijk op het oppervlak van de zak afgezet.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.