Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Overwegingen met betrekking tot de werking van de filterpatroon
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Overwegingen met betrekking tot de werking van de filterpatroon

2023-12-19

Het laatste nieuws van het bedrijf over Overwegingen met betrekking tot de werking van de filterpatroon

In de afgelopen jaren zijn stofverwijderingsfilterpatronen in industriële ondernemingen steeds vaker gebruikt vanwege hun kleine grootte, hoge efficiëntie, lage investering en eenvoudige onderhoud.
Hieronder vindt u de operationele inhoud van het dagelijks onderhoud van de stofverwijderingsfilterpatroon.

 

laatste bedrijfsnieuws over Overwegingen met betrekking tot de werking van de filterpatroon  0

 

  1. Het filterelement is een precisie-element, maar wanneer de vloeistof meer vaste deeltjes bevat, moeten afscheidingsmaatregelen worden genomen om het grootste deel van de vaste deeltjes te verwijderen,om te voorkomen dat het filter voortijdig verstopt, niet goed werkte..
  2. Filter niet-druk onderdelen, alleen om druk te weerstaan.
  3. Het filter in normale werking, een bepaalde hoeveelheid van de scheiding (zoals vaste onzuiverheden, enz.) worden gescheiden, dus periodiek ontladen, zoals langdurige ontlading,het filter verliest het filtereffect .

De stofverwijderingsfilterpatroon is een stervormige filterpatroon gemaakt van relatief lange en stijve filtermaterialen die in plooien zijn gevouwen en aan elkaar zijn gebonden.Deze apparatuur is milieuvriendelijk.Het kan veel taken uitvoeren en mensen helpen de lucht te zuiveren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.