Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Milieuprestaties van fabrikanten van filterzakken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Milieuprestaties van fabrikanten van filterzakken

2023-12-04

Het laatste nieuws van het bedrijf over Milieuprestaties van fabrikanten van filterzakken

De stoffilterzak is een apparaat dat wordt gebruikt voor de industriële filtratie van deeltjes en speelt een belangrijke rol op het gebied van milieubescherming.
De producenten van zakken met stoffilter zullen de milieuprestaties van zakken met stoffilter introduceren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Milieuprestaties van fabrikanten van filterzakken  0

 

Ten eerste zijn de filtermaterialen die worden gebruikt in stofverwijderingsfilterzakken voornamelijk speciale vezelmaterialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen, zuur en alkali.

Deze materialen hebben een goede corrosiebestendigheid en kunnen lang stabiel werken onder moeilijke werkomstandigheden.
Dit zorgt ervoor dat de stofverwijderende filterzak tijdens het gebruik geen schadelijke stoffen produceert en geen verontreiniging van het milieu veroorzaakt.


Ten tweede vangen en filteren stoffilterzakken deeltjes uit industriële emissies.

Traditionele stofverwijderingsmethoden zoals nat stofverwijdering vereisen het gebruik van water, terwijl stofverwijderingsfilterzakken de stofverwijderingstaak kunnen uitvoeren zonder water te gebruiken,het vermijden van verspilling van waterbronnen en verontreiniging van de waterkwaliteit.


Tegelijkertijd kan de stofverwijderende filterzak kleine deeltjes opvangen op het oppervlak van het filtermateriaal of in het filtermateriaal,effectief voorkomen van de verspreiding van deeltjes en verminderen van de impact op het omringende milieu.

 

laatste bedrijfsnieuws over Milieuprestaties van fabrikanten van filterzakken  1

Ten derde heeft de stofverwijderende filterzak een goede filtratie-nauwkeurigheid.

Volgens de verschillende werkomstandigheden en -vereisten kunnen filterzakken met verschillende filtratieprecisie worden geselecteerd om betere stofverwijderende effecten te bereiken.
De filtratieprecisie van stoffilterzakjes ligt meestal tussen 1 en 50 micron, waardoor fijne deeltjes effectief kunnen worden gefilterd en de fijne behandeling van industriële emissies kan worden gewaarborgd.


Ten vierde hebben zakken met stoffilter een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Het kan bestand zijn tegen hoge temperatuur en hoge werkdruk en is niet gemakkelijk te vervormen of te slijten, zodat het lange tijd stabiel kan werken.
Bovendien zijn de onderhoudskosten van stofverwijderingsfilterzakken relatief laag. In het algemeen moeten ze alleen regelmatig worden gereinigd en vervangen.die de belasting op het milieu vermindert.


Ten vijfde kunnen stofverwijderende filterzakjes ook worden gerecycled.

Tijdens het stofverwijderingsproces van ontwerpers en fabrikanten van stofverzamelaars kunnen de gevangen deeltjes worden gescheiden en gerecycled door middel van speciale stofverwijderingsapparaten.
Deze fijnstof kan worden gebruikt voor de bereiding van hernieuwbare materialen, energieherwinning, enz., waardoor het verbruik van hulpbronnen wordt verminderd en de belasting op het milieu wordt verminderd.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Milieuprestaties van fabrikanten van filterzakken  2

Problemen met stoffilterzakjes.

Allereerst zal de filterzak na langdurig gebruik last hebben van vermoeidheidsfractuur of gaatjesvergroting, wat zal leiden tot een afname van het stofverwijderend effect.
Bovendien hebben filterzakken de neiging zich tijdens het gebruik stof te verzamelen en moeten ze regelmatig worden gereinigd, wat bepaalde eisen stelt aan de arbeidsintensiteit en de werkdoeltreffendheid van het personeel.
Tegelijkertijd moet de filterzak regelmatig worden vervangen om de prestaties van de stofverwijderende filterzak te waarborgen.die een bepaalde hoeveelheid afval en verspilling van hulpbronnen zal veroorzaken.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.