Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over met een breedte van niet meer dan 50 mm
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

met een breedte van niet meer dan 50 mm

2023-09-14

Het laatste nieuws van het bedrijf over met een breedte van niet meer dan 50 mm

Volgens de verschillende kenmerken van de industrie en de verschillende werkomstandigheden verschillen ook de geschikte stofverwijderingszakken.


Een grote hoeveelheid stofdeeltjesverontreinigende stoffen zal worden geproduceerd tijdens de productie, de verbranding van steenkool, het vervoer en andere processen in staalfabrieken, waardoor een breed scala aan verontreiniging ontstaat.
De stofdeeltjes in de ijzer- en staalindustrie hebben de kenmerken van grote hoeveelheid, grote vervuiling, complexe samenstelling, fijne deeltjes en een sterke adsorptiecapaciteit.Geschikte stofverwijderingen moeten bestand zijn tegen hoge temperaturen, hoge sterkte, taaiheid, makkelijk schoonmaakbaar, water- en oliebestand, antistatisch, corrosiebestand, enz.


Het wordt aanbevolen synthetische vezelfiltermaterialen te gebruiken, zoals aramide, P84, polytetrafluorethyleen en andere vezels; samengestelde filtermaterialen van glasvezel en synthetische vezels, zoals FMS,glasvezel en P84-compositief filtermateriaalVerwerking en coating van filtermedium.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.