Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Stoffilterzak filtervezelmateriaal voor hoge temperaturen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Stoffilterzak filtervezelmateriaal voor hoge temperaturen

2023-08-14

Het laatste nieuws van het bedrijf over Stoffilterzak filtervezelmateriaal voor hoge temperaturen

KOPFILTER vijf mainstream stofzakken die bestand zijn tegen hoge temperaturen

1. PPS (gecoate) filterzak, PPS/PTFE (gecoate) gemengde filterzak

Chemische naam: polyfenyleensulfide.

Materiële introductie: de bedrijfstemperatuur is 130-170°C, de algemene continue gebruikstemperatuur is lager dan 160°C en de bedrijfstemperatuur op korte termijn is 190°C.Het heeft een uitstekende zuur- en alkalibestendigheid en een goede slijtvastheid.Zuurstofweerstand is slecht.

 

2. PTFE (gecoate) filterzak

Chemische naam: polytetrafluorethyleen

Materiaalintroductie: uitstekende temperatuurbestendigheid, tot 260 graden.Weerstand op hoge temperatuur, corrosieweerstand, weerstand tegen oxidatie, weerstand tegen hydrolyse, non-stick, zelfsmerend, uitstekende diëlektrische eigenschappen, zeer lage wrijvingscoëfficiënt.

 

3. P84 filterzak

Chemische naam: Polyimide

Materiële introductie: het heeft een uitstekende weerstand tegen zwaveloxiden en stikstofoxiden en heeft een goede alkalibestendigheid.Het is meer geschikt voor gebruik op plaatsen met zure en alkalische corrosie.Volgens de omgeving kan P84 zelfs worden gebruikt op plaatsen waar de temperatuur hoger is dan 260 graden.Voorwaarde.

 

4. Filterzak van glasvezel

Chemische naam: glasvezel

Materiële introductie: de momenteel veelgebruikte glasvezel is alkalivrij glas, een soort borosilicaatglas.Het is van zichzelf kleurloos, maar er zullen kleine kleurverschillen zijn door verschillende behandelingsmiddelen.De vezel heeft een hoge sterkte, lage rek bij breuk en lage warmtekrimp, dus het heeft een goede maatvastheid, maar de vezel is niet bestand tegen vouwen en slijtage, dus het is niet geschikt voor hoge stofconcentratie of hoge filtratiewindsnelheid.

 

5. NOMEX filterzak (aramidevezel)

Chemische naam: synthetische aramidevezel

Materiële introductie: het is bestand tegen de temperatuur onder 200 onder droge omstandigheden.Hydrolyse vindt plaats in aanwezigheid van vocht en chemicaliën.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.