Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Stofzak geschikt voor ceramische productieinstallaties
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Stofzak geschikt voor ceramische productieinstallaties

2023-08-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Stofzak geschikt voor ceramische productieinstallaties

De ceramische productiefabrieken gebruiken over het algemeen stof-verwijderende zakken voor stofverwijdering in nevel droogtorens. Over het algemeen, kunnen de volgende soorten stof-verwijderende filterzakken volgens de temperatuur van de arbeidsvoorwaarden worden geselecteerd:

 

1. Normale temperatuurstofzak

De polyesternaald voelde: geschikt voor staalfabrieken, cementinstallaties, kolenmijnen en andere industrieën
De drie-bewijs polyesternaald voelde: geschikt voor het poederinjectie van de hoogovensteenkool in ijzer en staalfabrieken, cementinstallaties, steenkool behandelende systemen in elektrische centrales, enz.
Antistatische polyester: geschikt voor de systemen van de het stofinzameling van de steenkoolmolen in graanmolens, chemische installaties, kolenmijnen, en cementinstallaties
Water en olie-afstotend middel: geschikt voor cementinstallaties, chemische installaties, graanmolens, de fabrieken van het houtbewerkingsmeubilair, enz.


2. Middelgrote temperatuurstofzak

De acrylnaald voelde: geschikt voor afvalverbranding, asfalt, neveldroger, steenkoolmolen, elektrische centrale, enz.
Gevoelde naald-Geslagen Fangster: Van toepassing op het hoofd en de staart van roterende kuilen in zich cementinstallaties, asfalt het mengen, hoogovengas, gieterijen, enz.
PTFE-naald voelde: geschikt voor complexe arbeidsvoorwaarden zoals de chemische industrie, afvalverbranding, bestand vloeibare filtratie op hoge temperatuur, enz.
PPS naald voelde: geschikt om met kolen gestookte boilers, huisvuilverbrandingsovens, de behandeling van de stofinzameling van vliegas in elektrische centrales, enz. te filtreren.

 

3. Stofzak op hoge temperatuur

P84 voelde de naald: geschikt voor met kolen gestookte boilers, vloeibare bedboilers, afvalverbranding, asfaltinstallaties, cementinstallaties, afvalverbrandingsovens, enz.
Goten: geschikt voor staal, uitsmelting, ferrolegering, de chemische industrie, cement, calciumcarbide, afvalverbranding, stroom, asfalt die, enz. mengen zich.
Metas: geschikt voor asfalt, cement, staal, non-ferrometalen, kalk, stof, metallurgie, plastieken, zwartsel, cokes, tabak en andere industrieën
De glasvezelnaald voelde: geschikt voor de rookgasindustrieën op hoge temperatuur zoals staal, metallurgie, zwartsel, machtsgeneratie, cement, en de chemische industrie.

 

Wanneer wij stof-verwijderende doekzakken kopen, moeten wij de kenmerken, kenmerken volledig begrijpen dat, doen de voordelen en de nadelen van de doek enerzijds in zakken, en dan maken keuzen op onze eigen de industriearbeidsvoorwaarden worden gebaseerd.
Vooral bijvoorbeeld, als u de zak van de stoffilter voordien hebt gebruikt, zie of zijn er om het even welke deficiënties. Wanneer u een nieuwe zak van de stoffilter koopt, moet u de originele functie toevoegen.
Wanneer wij doekzakken voor de fabriek kiezen, moeten wij de arbeidsvoorwaarden in de fabriek, zoals de temperatuur, vochtigheid begrijpen, stofgehalte, de grootte van het stofdeeltje, hygroscopiciteit, deliquescence, abrasiveness, of er zuur en alkali zijn, geschikt Welk soort temperatuur, corrosiviteit, enz. ruim wordt beoordeeld.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.