Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Veel voorkomende problemen bij het gebruik van filterzakken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Veel voorkomende problemen bij het gebruik van filterzakken

2023-10-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Veel voorkomende problemen bij het gebruik van filterzakken

De filterzak is het uitvoeringscomponent van de zakstofverzamelaar. Het hele stofverwijderingssysteem is een stalen structuur. Alleen de filterzak is gemaakt van niet-geweven stof.Temperatuur en chemische samenstelling van het rookgas dat de stofverzamelaar binnenkomt, alsmede de botsing en slijtage van de onderdelen die met de filterzak in contact komen, hebben een grote invloed op het stofverwijderingssysteem.

 

1De uitstoot van deeltjes overschrijdt de normen.

 

Factoren die tot overmatige emissies leiden, omvatten over het algemeen de volgende aspecten: de filterzakkenmuts en het bloemenbord zijn niet op hun plaats geïnstalleerd, de filterzak is beschadigd,het klep is niet strak gesloten, de apparatuur open en gelast is, overmatig stof reinigen, enz.

 

Veel voorkomende factoren die schade aan filterzakken veroorzaken, zijn onder meer: mechanische schade ( slijtage), aerodynamische schade (schuren), chemische schade (zuurcorrosie, alkalische corrosie, oxidatie, hydrolyse, enz.),thermische schade (extreme hoge temperatuur), laagtemperatuurcondensatie), enz. .

 

2Hoge werkingsweerstand van de stofverzamelaar

Factoren die een hoge werkweerstand veroorzaken, omvatten over het algemeen de volgende aspecten: condensatie op de filterzak, storing van sommige pols- of hefkleppen,te hoog materiaalgehalte in de ashopper, ongeopende kleppen, overmatige windsnelheid bij het filtreren, te lange reinigingscyclus, enz. De asinspuitingsdruk is te laag, de filterzak is niet adembenemend, enz.

 

 

Het is duidelijk dat de filterzak tijdens de werking beschermd moet worden, alleen wanneer alle onderdelen van het stofverwijderingssysteem goed werken.de filterzak kan zijn vermogen om stof efficiënt op te vangen volledig uitoefenen, waardoor de uitstoot van fijnstof zeer laag wordt en het milieu wordt beschermd.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.