Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Gemeenschappelijke materialen voor industriële filterzakken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Gemeenschappelijke materialen voor industriële filterzakken

2023-10-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over Gemeenschappelijke materialen voor industriële filterzakken

1. PTFE. PTFE-filterzakjes zijn gemaakt van polytetrafluoroethyleenfiltermateriaal. Polytetrafluoroethyleen is een neutrale polymerverbinding met een unieke moleculaire structuur, dat wil zeggen:een volledig symmetrische structuur.

De speciale structuur zorgt ervoor dat het een goede thermische stabiliteit, chemische stabiliteit, isolatie, smeervermogen, waterbestendigheid, enz. heeft.
Hoge temperatuurbestendigheid, breed werktemperatuurbereik, kan langdurig worden gebruikt bij 260°C (hoge temperatuur, onmiddellijke temperatuur kan 280°C bereiken); sterke chemische stabiliteit,corrosiebestendigheid; goed zelfglijmiddel, extreem lage wrijvingscoëfficiënt, weinig slijtage van het filter; PTFE De oppervlaktespanning van de film is zeer laag,en het heeft een goede niet-lijmhoudendheid en waterwerendheid.

 

2. Polyester---PE filterzakjes zijn gemaakt van polyestervezelstof. Polyestervezel heeft een goede prestatie bij kamertemperatuur en is het belangrijkste filtermateriaal in zakfilters.
Het kan onder droge omstandigheden bestand zijn tegen werktemperaturen van 130°C; continue werking boven 130°C zal het hard maken, vervagen en broos worden, en de temperatuur zal ook de sterkte ervan verzwakken.Preciesbereik1 tot 300 micron.

 

3. Nylon---Nylon filterzakjes zijn gemaakt van nylon mesh stof. Nylon mesh wordt ook wel nylon mesh, nylon mesh en nylon mesh genoemd. Het is gemaakt van chemische synthetische vezels en behoort tot het polyamide systeem.
Het in de filterzak gebruikte nylonmaas heeft een hoge sterkte, een goede slijtvastheid, chemische weerstand, waterbestendigheid en elasticiteit.De inkt kan er heel goed doorheen.Het nadeel is dat het nylonnet een grotere rekbaarheid heeft. De spanning van dit type scherm neemt na het rekken gedurende een periode af.waardoor de schermdrukplaat ontspant en de nauwkeurigheid afneemt.
Daarom is het niet geschikt voor het afdrukken van printplaten die een hoge dimensie-nauwkeurigheid vereisen.

 

4. Polypropyleen---PP filterzakjes zijn gemaakt van polypropyleenvezelstof. Polypropyleen heeft een goede slijtvastheid en een hoog elastisch herstelpercentage. Het is een uitstekende thermoplastische vezel.Polypropyleenfilter wordt gebruikt voor puls bij lage temperatuur in smelterijen. Filterzakken en pulsfilterzakken in chemische en farmaceutische fabrieken. Polypropyleen nauwkeurigheidsbereik: 0,1 - 500 micron, maximale temperatuur 94 graden.


5. roestvrij staal metalen mesh---metalen filterzak oppervlakte filtering, met zeer lage stroomweerstand.
Metalen gaasfilterzakjes zijn geschikt voor gebruik in oliezuigfilters in hydraulische en smeersystemen, of voor groffiltreren van snelle vloeistoffen, of voor veilig filteren van koelmiddelen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.