Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Gemeenschappelijke industriële stofverwijderingsmethoden
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Gemeenschappelijke industriële stofverwijderingsmethoden

2023-09-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Gemeenschappelijke industriële stofverwijderingsmethoden

Volgens de stofverwijderingstechnologie is deze hoofdzakelijk onderverdeeld in twee soorten: natstofverwijdering en droogstofverwijdering.

De meest gebruikte methoden voor het verwijderen van industriële stof zijn voornamelijk de volgende:


1. nat stof verwijderen
Wet stofverwijdering verwijst naar een stofverwijderingsmethode waarbij vloeistoffen zoals water, motorolie, enz. worden gebruikt,en gebruikt technische middelen zoals sproeien en membraanvorming om stof en andere deeltjes op te vangen en in de vloeistof te brengenDoor de combinatie van stof en vloeistof wordt het doel van zuivering bereikt.met een vermogen van niet meer dan 10 kW, mistpieken, slimme autoverwasser, luchtruimte mistgordijnsystemen, enz.


2. droog stof verwijderen
Droge stofverzamelaars zijn relatief tot natte stofverzamelaars, maar ze worden over het algemeen niet droge stofverzamelaars genoemd.,Inertietype, centrifugatype, zaktype, elektrostatische type, enz. De meest gebruikte methoden voor het verwijderen van droog stof zijn in het algemeen zakstofverwijdering en elektrische stofverwijdering.


Het bedrijf heeft 20 jaar onderzoek en toepassingsgevallen op het gebied van stofbestrijding.bevordert de integratie van nieuwe bedrijfsvormen in de milieubescherming, en biedt u milieubeschermingsoplossingen voor rookgaszuiveringssystemen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.