Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Het schoonmaken van de zak van de stofcollector
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Het schoonmaken van de zak van de stofcollector

2023-08-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over Het schoonmaken van de zak van de stofcollector

De belangrijkste functie van de zak van de stofcollector is het fijne en droge stof in het rookgas, maar in het daadwerkelijke het werk proces te vangen, gaat een hoop van stoffig rookgas de zak van de stofcollector in en zal in de asvultrechter toe te schrijven aan ernst regelen, terwijl de fijne deeltjes van stof en rookgas door de zak van de stofcollector tijdens het filtratieproces zullen worden geblokkeerd, daardoor zuiverend het rookgas.

 

1. De keus van filtermateriaal voor de zak van de stofcollector, zou de stofzak niet moeten kleverig en gemakkelijk zijn schoon te maken.


2. Controleer de cyclus van stofverwijdering: verkort de cyclus van stofverwijdering, die bevorderlijk is voor het geschikte schoonmaken van kalkstof op de oppervlakte van de zak en vermindert de mogelijkheid van adhesie.


3. De zak-type stofcollector is uitgerust met een omleidingspijp om de collector van het zakstof te vermijden, zodat de stoffige lucht in de atmosfeer door de collector van het cycloonstof kan worden gelost.


4. Het voldoende stof schoonmaken en ontploffingsdruk.


5. Aangewezen het filtreren windsnelheid.


6. De doek van de gebruiksfilter met lint-free en lint-free oppervlakte: waterafstotend gebruik, olie-bewijs en stof-verwijderende zak, van de oppervlaktedeklaag, het kalanderen en ander post-verwerkt methodes.


7. Wanneer het in verrichting enkel geïnstalleerd en gezet is, is het noodzakelijk om stof op de oppervlakte van de stofzak toe te passen, zodat er een eerste laag op de oppervlakte is.


8. Een extra kleine hete luchtgenerator is geïnstalleerd op de stofcollector, om de temperatuur binnen de stofcollector te houden aangezien het is en vermijdt het probleem van vochtigheid in de zak van de stofcollector.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.