Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Kies de juiste stofzak van de gieterijfabriek
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Kies de juiste stofzak van de gieterijfabriek

2023-08-18

Het laatste nieuws van het bedrijf over Kies de juiste stofzak van de gieterijfabriek

In de productie van precisie het gieten in gieterijfabrieken, knipsel, het oppoetsen, geschoten het vernietigen, het zandstralen en shell makende zullen de processen heel wat stof produceren.
Het stof heeft vele gevaren. Enerzijds, verslechtert het stof de werkomgeving en beïnvloedt de fysieke en geestelijke gezondheid van exploitanten.
Anderzijds, kan het de het werk efficiency van materiaal zoals geschotene het vernietigen machines ook verminderen en productkwaliteit beïnvloeden.

 

1.Conventional temperatuurstof: De zandmixers, de geschotene het vernietigen machines, en het gieten de gebieden allen zullen heel wat die stof produceren, maar het stof door deze processen wordt geproduceerd is normaal temperatuurstof, en de gewone normale de doekzakken van de temperatuurpolyester kunnen worden gebruikt.

 

2.High-temperatuur rookgasstof: De middenfrequentieoven, elektrische oven, koepel, geen kwestie welk soort oven in productie is zal, het een hoop van rookgas op hoge temperatuur veroorzaken, en het rookgas bevat bepaalde sulfiden, en het gas is complex.
Voor de behandeling van dit soort rookgas op hoge temperatuur, zouden de hoog-temperatuur-bestand stof-verwijderende doekzakken dienovereenkomstig moeten worden geselecteerd. Fluomes en PPS zijn betere keuzen.

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.