Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Kenmerken en toepassingen van drie-proof naald geperforeerde filterzakken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Kenmerken en toepassingen van drie-proof naald geperforeerde filterzakken

2024-05-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over Kenmerken en toepassingen van drie-proof naald geperforeerde filterzakken

Drie-proof naald geperforeerde filterzakken zijn stof verzamelende stoffen filterzakken met drie beschermende effecten van "waterdicht, olie-dicht en antistatisch".

Kenmerken van drie-proof naald geperforeerde filterzakken:

  • Als scrim wordt gebruikgemaakt van industriële garens met een hoge sterkte en een lage verlenging, zodat de sterkte sterk wordt verbeterd.
  • Met fijne deniervezels wordt de poriegrootte verminderd, de porositeit is hoog en de filtratie nauwkeurig.
  • Met behulp van superieure polyestervezels wordt de zuur- en alkalisch- en hydrolyseresistentie verbeterd.
  • De oppervlaktebehandeling is soepeler en heeft een oppervlaktefilterend effect als die van filmgecoate naaldgeperste filterzakken.
  • Lage weerstand, energiebesparing.

 

Toepassingen van drie-naaldfilterzakken:

Wanneer de dichtheid van het gewone industriële stof een bepaald niveau bereikt (dat wil zeggen de explosiegrens), als het de ontladingsvonken van statische of externe ontsteking en andere factoren ondervindt,het kan gemakkelijk explosie en brand veroorzakenZo kunnen bij elektrostatische ontlading bijvoorbeeld meelstof, chemisch stof, steenkoolstof enz. ontploffen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kenmerken en toepassingen van drie-proof naald geperforeerde filterzakken  0

 

In het gebied van zakstofverzamelaars is het vereist dat het filtermateriaal dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van de zakstoffilters, antistatische eigenschappen heeft als dit stof met doekfilterzakken moet worden verzameld.Dit is ook geschikt voor gelegenheden met een relatief groot vochtgehalteVolgens de eisen van speciale werkomstandigheden moet de filterzak niet alleen waterdicht en antistatisch zijn, maar ook oliebestendig.
Ons bedrijf produceert hoogwaardige drie-proof stofverzamelfilterzakken met een hogere stofverwijderingsefficiëntie,die volledig geschikt is voor toepassingen onder dergelijke industriële en mijnbouwomstandigheden.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.