Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Basiskennis van de efficiëntie van luchtfiltratie
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Basiskennis van de efficiëntie van luchtfiltratie

2024-01-03

Het laatste nieuws van het bedrijf over Basiskennis van de efficiëntie van luchtfiltratie

Luchtfilter “filtratie-efficiëntie” is de hoeveelheid stof die wordt gevangen met de oorspronkelijke stofgehalteverhouding.


Het filterfiltratie-efficiënt is de hoeveelheid stof die wordt opgevangen met de oorspronkelijke stofgehalteverhouding:= Filterefficiëntie filtervalstofhoeveelheid / = 1 .

 

laatste bedrijfsnieuws over Basiskennis van de efficiëntie van luchtfiltratie  0


De betekenis van efficiëntie lijkt eenvoudig, maar het heeft betekenis en waarde vanwege de verschillende testmethoden en verschillen.

De factoren die het filterdoeltreffendheidsniveau van stof (hoeveelheid) bepalen, zijn verschillend, aangezien ook de berekende en gemeten filterdoeltreffendheidswaarden verschillen.

  • In de praktijk is er het totale gewicht van het stof en het aantal stofdeeltjes;
  • Soms de hoeveelheid stof die typisch is voor de deeltjesgrootte;
  • Soms de hoeveelheid stof van alle deeltjesgroottes;
  • Speciale methoden (colorimetrie) en (fluorescentiemethode) kunnen ook worden gebruikt om de concentratie van licht indirect weer te geven;
  • Er is een bepaalde overgangshoeveelheid en de gewogen gemiddelde stofhoeveelheid moet worden gebruikt om de waarde van de efficiëntieverandering van het gehele proces te controleren.

Alleen hetzelfde filter met behulp van verschillende methoden om de efficiëntie van de gemeten waarde te testen zal verschillen.Het filteren is onmogelijk.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.