Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Basiskenmerken van een stofzak met PPS
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Basiskenmerken van een stofzak met PPS

2023-09-06

Het laatste nieuws van het bedrijf over Basiskenmerken van een stofzak met PPS

PPS (polyphenylensulfide) is een hoogwaardig cellulose-materiaal dat door zijn unieke moleculaire structuur en mechanische sterkte een van de meest voorkomende stofzakmateriaal op de markt is geworden.


De PPS-stofzak van HEADING heeft de volgende kenmerken:


1. Uitstekende temperatuurbestendigheid: PPS-materiaal kan in een temperatuurbereik tot 190°C stabiele fysische eigenschappen en chemische stabiliteit behouden,met een vermogen van meer dan 50 W,.


2Efficiënte filtratieprestaties: PPS-materiaal heeft een uitstekende chemische inertheid en adsorptieprestaties.en kan effectief een verscheidenheid aan verontreinigende stoffen filteren zonder de deelname van andere hulpstoffenVooral rook, fijn stof, stof met een hoge concentratie zoals ijzeroxide.


3. Goede corrosiebestendigheid: PPS-materiaal heeft een zeer goede chemische corrosiebestendigheid en kan zijn oorspronkelijke fysische eigenschappen behouden in sterke zure en alkalische omgevingen,waardoor het stabiel kan worden gebruikt in harde industriële omgevingen.


4.Lange levensduur: PPS-stofzakken kunnen hun filtratieprestaties en fysieke sterkte lang behouden,en zijn duurzaamheid en stabiliteit verbeteren de efficiëntie sterk en besparen kosten voor moderne industriële productie.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.