Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Installatie van stofverzamelaars voor asfaltmengstations
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Installatie van stofverzamelaars voor asfaltmengstations

2023-11-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over Installatie van stofverzamelaars voor asfaltmengstations

Bij het ontwerpen van een zakstofverzamelaar moeten factoren als de vloeroppervlakte en het filteroppervlak in aanmerking worden genomen, zodat de filterzakken op verschillende manieren worden ontworpen.
In asfaltmengstations hebben zakstofverzamelaars een aantal gemeenschappelijke filterzakvormen, installatiemethoden en voorzorgsmaatregelen.

 

1Een rechte ronde zak.

De rechte ronde zak is onze meest voorkomende vorm van filterzak. Het belangrijkste kenmerk is dat het gat in de bloemplaat rond is, en de filterzak is effectief verzegeld door uitbreidende veerplaten,met een gewicht van niet meer dan 30 g/m2.

 

laatste bedrijfsnieuws over Installatie van stofverzamelaars voor asfaltmengstations  0

 

Bij het installeren van rechte ronde zakken dient u erop te letten of de bloemplaat volledig vastzit in de groef van de filterzakstrookjes,en of het veerblad van de filterzak vanzelf weer de ronde vorm kan krijgen.


Soms veroorzaakt de corrosie van het bloembord dat de filterzak tijdens de installatie niet meer de ronde vorm krijgt.het is noodzakelijk om de roest van het bloembord te verwijderen, of gebruik een rubberen hamer om tijdens de installatie op de diagonale hoeken van de filterzak te tikken zodat het veerblad zich volledig kan uitstrekken en dicht bij het bloembord komt.


Nadat de filterzak is geïnstalleerd, raakt u de binnenste ring van de zakmond met uw hand aan om te controleren of er uitstulpingen zijn en of het veerblad weer rond kan worden.

 

2Platte zak.

Platte doekzakken zijn een breed concept en er zijn veel soorten in vorm.

Volgens de vorm van de zakkop kan deze worden onderverdeeld in platte zakken met strepen, platte zakken met feltstrips en platte zakken met dubbele feltstrips.Er zijn enkele frames, dubbel frame en drie frame soorten filterzakken.

Deze filterzakken kunnen worden gekozen met of zonder zakbodem.

 

laatste bedrijfsnieuws over Installatie van stofverzamelaars voor asfaltmengstations  1

 

Bij het installeren van platte doekzakken dient bij de zak met strepen meestal ook rekening te worden gehouden met de pasvorm tussen de streepgroef en de bloemenplaat,en let op niet te knijpen van de filterzak bij het installeren van het frameIndien nodig kunt u met behulp van een rubberen staaf de twee smalle hoeken tegen elkaar slaan om ze volledig te ondersteunen.

 

 

Platte doekzak

Bij filterzakjes met viltstroken moet er rekening mee worden gehouden dat de viltstroken tegen het bloembord worden gedrukt.de coördinatievereisten tussen het frame en de filterzak zijn relatief hoogDe kop van het frame moet de kop van de filterzak stevig kunnen ondersteunen, zodat deze met het bloembord kan worden verzegeld om stoflekken te voorkomen.

 

Feltplaatzak

Na voltooiing van de installatie wordt aanbevolen dat alle filterzakken van de hopper worden rechtgeslagen om een kruisbotsing van de zakken in de doos te voorkomen.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.