Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Antistatisch stofzakgebruik
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Antistatisch stofzakgebruik

2023-08-31

Het laatste nieuws van het bedrijf over Antistatisch stofzakgebruik

De antistatische die stofzak is een soort filterzak speciaal voor industriële stofverwijdering wordt gebruikt. Zijn hoofdmaterialen zijn antistatische polyestervezel, geleidende vezel en andere speciale vezels.
Deze materialen worden gecombineerd samen door een specifiek proces en hebben goede antistatische eigenschappen en efficiënte filtratiegevolgen.


In industriële productie, moet het materiaal van de stofverwijdering in vele industrieën antistatische stofzak gebruiken om de netheid van het productiemilieu en de normale bedrijfsvoering van het materiaal te verzekeren.
De gemeenschappelijke toepassingsgebieden omvatten elektronika, halfgeleiders, opto-elektronica, voedsel, de chemische industrie enz. Bijvoorbeeld, in de elektronische industrie, vereist de vervaardiging van high-precision spaanders het gebruik van een schone ruimte, en de antistatische stofzak is een belangrijk stuk van het houden van de schone ruimte schoon.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.