Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Voordelen van cartridgefilter ten opzichte van zakfilter
Evenementen
Neem contact met ons op
86-576-83670777
Contact opnemen

Voordelen van cartridgefilter ten opzichte van zakfilter

2024-01-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Voordelen van cartridgefilter ten opzichte van zakfilter

De cartridgestofverzamelaar is een nieuw type stofverzamelaar dat is vervaardigd op basis van de zakstofverzamelaar.waardoor het een hoge efficiëntie heeftHet heeft de voordelen van grote oppervlakte, compacte structuur, gemakkelijke vervanging van filterpatronen,en hoge prestaties.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van cartridgefilter ten opzichte van zakfilter  0

 

  1. Het oppervlak van het filterpatroon is veel efficiënter dan het oude filter, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen sterk wordt verminderd.De luchtzuiveringsindex heeft het wereldwijd geavanceerde niveau bereikt.Het oude stof is voornamelijk de achterstand.
  2. Filterpatroonfilter zonder slijtage, lichaam zonder bewegende onderdelen,langdurig gebruik is niet vereist om te repareren (zelfs afneembare cartridge is ook erg handig) om de ouderwetse stof voortdurend veranderende media problemen te voorkomenDe provincie bespaart tijd en geld en veroorzaakt geen secundaire vervuiling.
  3. Cartridge filter zijn grootte, gewicht is veel minder dan het oude filter met de specificaties, bespaart bouwruimte en civiele belasting, bespaart aanzienlijke investeringen in infrastructuur.
  4. Kleine weerstand, weinig compressie, geen onderhoudswerk.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Industriële Filterdoek Auteursrecht © 2022-2024 industrial-filtercloth.com . Alle rechten voorbehoudena.