Daitto Filtration Group Company

Wij weven en beschermen de Wereld!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Daitto Filtration Group Company Fabrieksreis

Van goede kwaliteit geweven filterdoek voor verkoop
Van goede kwaliteit geweven filterdoek voor verkoop
„Mijn naam is Spijker zonder kop Sternberg, Onbeperkte eigenaar en CEO van Kreativa. Ik heb de eer om met Daitto-Filtratie aan verscheidene projecten gehad te werken. Goed team!

—— Spijker zonder kop Sternberg

Ik adviseer hoogst Daitto Filtration Group Company als zeer vertrouwd op bedrijf om samen te werken!

—— Dennis Ürten

Het de Groepsbedrijf van de Daittofiltratie is de diepe partner van ons ATP Kuuroord in de zaken van Filtratieproducten, goede Kwaliteit, goede levering en de goede dienst!

—— Giampaolo Bianchi

Daitto Filtration Group Company heeft rijke ervaring op het gebied van Water, Ontzilting, Gemeentelijk, Industrieel afvalwater & Waterbehandeling. groot!

—— Arshad Rashid

De hele tijd samengewerkt met Daitto-Filtratiegroep Companyfor 10 jaar, de goede dienst!

—— Richard Betts

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Daitto Filtration Group Company

   

  Daitto Filtration Group Company

  Daitto Filtration Group Company

 • OEM / ODM

  Hoge Prestaties en Steun


  De bedrijven van het filtratiemateriaal worden geconfronteerd met een meer en meer moeilijke taak – creërend superieur die filtratie, scheidingen en het ontwateren materiaal wordt geprijst om in de markt van vandaag te concurreren. DAITTO begrijpt deze uitdaging. Onze portefeuille van innovatieve filtratietechnologieën kan de prestaties van uw materiaal in kritieke toepassingen verbeteren. Voorts kan onze globale voetafdruk uw capaciteit versterken om aftermarket de dienst en technische ondersteuning te verlenen om klanten te beëindigen.

  Het selecteren van DAITTO aangezien uw filtratiemedia assoiëren kan u helpen:

  • Verbeter de prestaties van uw materiaal
  • Verminder de tijd van de materiaalontwikkeling
  • Dien rendabel uw klanten op een globale basis met snelle leveringen
  • Verbeter uw technische en het oplossen van problemensteun aan uw eindklanten door met onze strategisch gevestigde Technische Expertisecentra Te werken
  • Breid uw mogelijkheden uit om extra eindmarkten en toepassingen te dienen

  DAITTO-de GROEP zal met u werken om te bepalen hoe onze producten, technologieën en diensten de prestaties van uw materiaal kunnen verbeteren en uw eindklant dienen. Of u hulp met filterselectie, het oplossen van problemen of het procesverbetering nodig hebt, kunnen wij helpen. Het werken met uw lokale vertegenwoordiger is slechts het uitgangspunt. Met DAITTO-Filtratie aan uw kant, hebt u toegang tot een globaal team van de industriespecialisten, ingenieurs en wetenschappers dat u kan helpen de meest complexe filtratieproblemen oplossen.

   

  Leading-Edge Oplossingen door Toegepaste Materiële Wetenschapsdeskundigheid die worden gedreven
  DAITTO-de Filtratie heeft een lange traditie van kwaliteit. Door slechts de hoogste kwaliteits grondstoffen te gebruiken en hen te onderwerpen aan de strengste kwaliteitsborgingmaatregelen, verzekeren wij onze filters constant in uw toepassing van partij aan jaarlijkse partij presteren.

  DAITTO-de producten zijn niet alleen over kwaliteit. Zij zijn over innovatie. In tegenstelling tot sommige leveranciers die, DAITTO-vervaardigt de Filtratie veel van de filtratiemedia in onze filtratieproducten worden opgenomen. Door op meer dan 30 jaar van de deskundigheid van de de industrietoepassing met recentst in materiële wetenschapstechnologie te trekken, DAITTO-kan de Filtratie merkgebonden oplossingen ontwikkelen die de strenge eisen van de industrieën ontmoeten u dient.

   

  Globale Oplossingen en Steun
  DAITTO-de Filtratie werkt door een internationaal netwerk van verkoop, productie en technologie centra. Werkend met DAITTO-Filtratie, krijgt u tot een globale verwerkende organisatie met een indrukwekkende portefeuille van producten, kwaliteitssystemen en marktervaring om toegang aan de diverse vereisten van uw processen te voldoen.
  Ons internationaal team van toepassingsspecialisten kan een gedetailleerde analyse van uw die filtratieproces leiden en oplossingen aanbieden aan uw unieke behoeften worden aangepast. Dit programma kan filtratieproducten, en de diensten omvatten die uw totale filtratiekosten terwijl het handhaven van materiaal uptime en productiviteit drukken. Dit laat u toe om uw middelen te concentreren waar zij het meest nodig zijn.

   

  Geavanceerde Technologiecentra
  DAITTO-Filtratie twee, geavanceerde materiaal van overzichts het wetenschappelijke laboratoria eigenschap en verfijnde analysemethoden om alle aspecten van uw proces en toepassing te evalueren. Onze laboratoria worden bemand met wetenschappers en ingenieurs, de meesten met geavanceerde graden in een brede verscheidenheid van disciplines met inbegrip van chemie, techniek, geavanceerde materiële wetenschap en fysica. Gesteund tegen jaren van ervaring in filtratie en vloeibare verduidelijking, evalueren onze wetenschappelijke teamwerken met OEM klanten over de hele wereld om complexe problemen op te lossen, nieuwe producten in de vroege stadia van ontwikkeling en onderzoeken doorbraaktoepassingen om uw productiviteit of lagere kosten te verhogen.

  De laboratoriummogelijkheden omvatten:

  • Verontreinigingsanalyse
  • Emissie en absorptiespectrofotometrie
  • Gas en vloeibare chromatografie
  • Licht en elektronenmicroscopie
  • Deeltje het tellen
  • Vloeibare analyse

  DAITTO-worden de wetenschappelijke regionale laboratoria van de Filtratie strategisch geplaatst om snelle reactie op onze uw technische behoeften in de wereld, bij om het even welk uur overal te verstrekken.

  Daitto Filtration Group Company

 • R & D

  Daitto Filtration Group Company

Contactgegevens
Daitto Filtration Group Company

Contactpersoon: Mrs. Smile

Tel.: 0086-21-61811362

Fax: 0086-21-61811352

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)